Partizanov potpredsednik nikom ne ostaje dužan, nova replika i nije moglo bez - Njegoša!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.12.2018.
17:46
Izvor: Sportske.net

Nije se dugo čekalo na njegov najnoviji odgovor.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nastavlja se polemika na relaciji potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić - predsednik Zajednice klubova Superlige i Prve lige Dragomir Lazović.

Posle kraćeg zatišja, danas se u medijima najpre pojavila Lazovićeva izjava u kojoj je, između ostalog, naglasio da nijednom nije uvredio Partizan kao klub, ali je dodao i da je ''Vladimir Vuletić šteta za Partizan''.

Nismo ni sumnjali, Vuletić mu je ekspresno odgovorio svojim saopštenjem u kojem je na kraju poentirao citiranjem Njegoša.

''Šteta je, ali ne i iznenađenje, što gospodin Lazović, ne razume tu suptilnu razliku između štete i štetočine. Šteta je, dakako, uvek posledica štetnih gestova štetočine.  A štetočina je onaj ko ne zakazuje sednice Zajednice klubova Super lige i Prve lige Srbije od avgusta meseca.

Štetočina je onaj ko, na zahtev Partizana da se ta sednica održi, nanese mu štetu rečima da će je zakazati u februaru 2019. godine, sve pozivajući se na korektne decenijske odnose. Šteta nastaje radom štetočine onda kada se u celoj 2018. godini održe samo tri sednice skupštine Zajednice, jedinom mestu gde Partizan može institucionalno da govori budući da nije član IO Zajednice.

Šteta je kada se štetočina javlja nepozvana i neovlašćena, kada prejudicira odluke ovlašćenih organa i ponaša se kao njihov zakonski staratelj, ne shvatajući da je starateljstvo pre potrebno njima.

Šteta je kada klub štetočine bude pod lupom UEFA zbog sumnji u nameštanje utakmica, a velika šteta i kada jedan, nekada stabilni superligaški klub, pređe u status nestabilnog prvoligaškog.

Šteta je, uostalom, kada se zaborave mudre Njegoševe reči: Niko srećan, a niko dovoljan. Niko miran, a niko spokojan. Sve se čovjek bruka sa čovjekom, gleda majmun sebe u zrcalo'',
poručio je Vuletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Monday, 24.12.2018
10:36

Ovaj zeza sve a nas najvise sa ovim njegovim glupostima.Prvo napustice ligu a posle ulaska policije u klub, kaze da nece napustiti ligu.

avatar
paok
Monday, 24.12.2018
10:29

Nije mi jasno sto komentar nije pusten a poslat je pre 12 sati. U cemu je problem sa vama koji objavljujete. Niko nije vredjan sem ako se rec bucko odjednom ne smatra vredjanjem. Koja je poenta komentara ako se treba cekati ceo dan da se objavi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 23.12.2018
20:11

Vuleticu, mogao bi malo da odmoris za promenu, dojadio si i dosadio i Bogu i narodu...

avatar
Südkurve München
Sunday, 23.12.2018
19:42

Ovaj ce od Partizana napraviti amaterski klub koji ce se takmiciti u Zoni Beograd

avatar
Gogi-11
Sunday, 23.12.2018
19:37

Sta ko radi ovaj samo citira pametne ljude iz proslosti ali od njegovih dela jedino on ima koristi a njegov klub Partizan samo stete sto pre to navijaci shvate lakse ce ovu steticinu oterati iz kluba...

avatar
x90x
Sunday, 23.12.2018
18:53

Bilo bi dobro po Zvezdu da ovaj ostane u Partizanu jos dugo, dugo...

avatar
Südkurve München
Sunday, 23.12.2018
19:41