Partizanov 'poker pojačanja'!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 28.05.2015.
08:34
Izvor: Sportske.net

Jasna ideja i vizija postoji, rukovodstvo crno-belih je na potezu kako bi ispunilo želje trenera Milinkovića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Šampion Srbije je ozbiljno krenuo u razmatranje poslovnih poteza koje će povući tokom leta.

Kako bi izgradili tim koji će uspeti da ostvari cilj i plasira se u evropska takmičenja, crno-beli će morati da osveže redove. Partizan očekuju odlasci, o tome ste već čitali OVDE, a logično je i dolasci novih pojačanja.

Znaju li se imena?

Kao najzvučnije ime svakako jeste bivši reprezentativac Srbije o kome smo pisali OVDE, a u opticaju je još nekoliko imena o kojima je za 'Sport' razgovarao i sam trener Milinković.

Šef struke je svojim nadređenima predočio svoje zamisli, a iskristalisao se svojevrsni 'poker pojačanja' na kome se aktivno radi.

Želja jesu Lomić i Marko Šćepović, međutim u ovom trenutku je akcenat stavljen na momke sa domaće scene. U pitanju su Marko Jevtović iz Novog Pazara, Nikoli Trujiću iz Napretka, Nikoli Stojiljkoviću iz Čukaričkog i Nemanju Mihajlovića iz Rada.

"Ne krijemo da je Jevtović naša želja. Ima sve predispozicije da izraste u izuzetnog igrača.", istakao je trener Partizana.

Govoreći o vezisti Novog Pazara, Marku Jevtoviću, ovaj fudbaler i sam ima želju da se preseli u Humsku. Kako lično kaže, 'voleo bi da se sve što pre okonča' a osim Partizana za njegove usluge je zainteresovan i Čukarički.

Nikola Trujić je veoma blizu selidbe u Partizan, pomenuti izvor javlja da će crno-beli dres obući nakon baraža koji igraju Kruševljani.

"Trujić je Partizanovo dete, veoma brz i lucidan fudbaler koji bi donosio prevagu u igri Partizana.",
rekao je Milinković.

Stoiljković iz Čukaričkog je fudbaler čije bi visoko obeštećenje od 700 hiljada evra moglo da bude i najveća prepreka realizacije transfera. Kada je u pitanju mladi igrač Rada, Nemanja Mihajlović, ovaj 19-godišnjak je označen kao potencijalna zamena Andrije Živkovića.

"Istina je, ali transfer zavisi od mnogih okolnosti. izuzetno je talentovan igrač sa potencijalom koji bi mu omogućio da u Partizanu dodatno napreduje u svakom smislu te reči.", otvoren je Milinković u razgovoru za 'Sport'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vladimir Djuric
Saturday, 30.05.2015
09:20

Godinama ista prica,tim sve slabiji a funkcioneri sve bogatiji.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Thursday, 28.05.2015
18:56

Svake godine ista zaludjivanja docice ovaj-onaj... pricacemo opet istu pricu u Avgustu.... docice par pojacanja iz domace lige kao pomenuti Jevtovic,Trujic itd. i buduci veiki talenat iz Kolubare :D UVEK JE TAKO!! Ls necemo da se lozimo e sad napadamo LS,daleko smo mi od nje ako udjemo u LIGU EVROPE bicemo srecni kao da smo je osvojili. Ja sam Grobar ali ajde malo na zemlju koji Krasa i Lomic itd pa oni igraju za pare a ne za topli obrok...

avatar
ujka Vanja
Friday, 29.05.2015
01:27

Druze ako Krasic i Lomic do sada (obojica imaju po 30 godina ako se ne varam),nisu obezbedili sebi lepu starost onda ja ne znam kad misle da se finansijski obezbede,Krasic igrao u Rusiji,Italiji,trenutno je u Turskoj,dok je Lomic tolike godine proveo u Rusiji.Ako do sada nisu dovoljno para zaradili pa ja ne znam stvarno kad ce.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Friday, 29.05.2015
15:52

Sta mislis konkretno mislis da dolaze u Srbiju da mozda ozive karijeru ... ili zato sto vole Partizan mozda Lomic. A Krasa moze dobiti te pare u bilo kom klubu. Nisam hejter ali mislim da od te price nema nista,kao i uvek!

avatar
indija durot
Thursday, 28.05.2015
14:44

Smejurija od mogucih pojacanja...Vase pare odlaze za pokrajinske izbore kakva crna liga sampiona vas spopala..

avatar
Петар Чалић
Thursday, 28.05.2015
14:09

А и Војно Јешић би био екстра појачање без да се пуно плати. Тип је Немања Томић 2.0 по мени. Уз Ломића и доброг голгетера типа Тејго/Клео које сигурно није немогуће довести би то био за наше услове добар тим.

avatar
Zoran GGMU CG
Thursday, 28.05.2015
14:04

sta radi milinkovic on misli da moze da se seta do ls ovoga sam se najvise plasio da ne pokusava da dovede za kval u ls igrace koji mogu samo u jsl da prave razliku za evropu do 3 kola dajte ozb pojacanja manite se prosjeka

avatar
Totti10
Thursday, 28.05.2015
13:25

Ova pojacanja mogu jedino da se pojaca konkurencija a sto s tice pravih i ozbiljnih pojacanja to bi bila Lomic,Kacar,Krasic,Jojic i Kleo.Ovo su 5 pojacanja pravih i za nase uslove 5 odlicnih igraca i sa njima bi mogli da se nadamo prolasku u grupnu fazu bar LE.Ne kazem,ovo nije realno da se ostvari ali je moguce.Jojic u Dortmundu sigurno nece igrati mnogo,Kacar ce otici iz HSV-a ukoliko ne ostanu u ligi,Lomic ako raskine ugovor je nas kao i Krasic ako raskine ugovor koji ima zelju da dodje u Partizan,i kod Klea zelja nije sporna i treba probati sa pozajmicom jer tamo u Brazilu nema zapazenu ulogu.Tako da ako se sve poklopi i ovi igraci nisu potrebni svojim klubovima i postoji mogucnost pozajmice ili da raskinu ugovor mozemo ih dovesti.Najteze je trenutno oko Jojica i Kacara ali mislim da se mogu dovesti samo je pitanje da li zele da dodju u Partizan.Ova pojacanja Jevtovic,Stoiljkovic i Trujic nisu losa resenja z nasu ligu,ali od njih po mom misljenu jedino Stoiljkovic moze doneti nesto Partizanu u kvalifikacijama ostala dvojica po mom misljenju to trenutno ne mogu ali da su investicije i pametno ulaganje to svakako jesu.Samo jos kao stopera dovesti Rendulica i to je to.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 28.05.2015
18:52

Piši propalo za Kačara, odlično igra u HSV posle dugo vremena, uzeće ga neki drugi klub ako ispadne HSV

avatar
Totti10
Thursday, 28.05.2015
21:52

Znam ali onako male su sanse ali ipak vredi probati da ga dovedemo pa sta bude :)nBilo koga da dovedemo od ovih sto sam naveo bilo bi vrh,Lomic i Rendulic su moguci vrlo lako dok sa ovom cetvoricom je malo slabije zbog jakih ugovora.

avatar
ruud gullit
Thursday, 28.05.2015
12:18

Ne bih da trolujem ali realno gledajuci, i da dovedu sve ove igrace nema sansonjere da se plasiraju u LS, LE bi bila puna kapa.

avatar
Branislav
Thursday, 28.05.2015
12:13

Ne mogu vise da citam vasa nagadjanja oko njhovih pojacanja i naseg trenera. Ovih dana pa sve dok se transfer ne dogodi kroz vas portal ce proci jedno 30 imena pojacanja sto u Zvezdi, sto u Partizanu. Smaranje...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 28.05.2015
11:01

Da li neko može da mi opiše sve te igrače osim Lomića i Krasića

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 28.05.2015
10:39

Lomic- DA, Scepovic- NE, Jevtovic- mozda DA, ali sigurno ne za prvi tim, Trujic- sigurno NE, Stojiljkovic- procitaj za Jevtu, Mihajlovic- DA, mozda ne:-D

avatar
ujka Vanja
Thursday, 28.05.2015
10:35

Ovaj poker pojacanja je tanak za LS,pogotovo Scepovic,jevtovic i Zvezdino dete Nemanja Mihajlovic.Lomic je jos i dobar.Sa tim igracima nema ni trece kolo da prodjemo (jer skoro sigurno necemo biti nosioci tamo).Ako dodju neka ozbiljnija pojacanja,moze da se desi da pokorimo nekog jaceg od sebe!

avatar
Ginola
Thursday, 28.05.2015
10:30

Stoiljkovica ce jako tesko dovesti,em tesko da ce Cuka prodavati u ratama igraca,a i nema sanse da puste u rivalu za titulu.

avatar
Thursday, 28.05.2015
10:21

Katastrofa - ovde osim Lomića i Stojiljkovića nijedan ne može da bude pojačanje. Trujić bi mogao da bude pojačanje samo za JSL, a Mihajlović bi morao još mnogo da napreduje da bi izborio mesto u timu još obojica igraju na istoj poziciji. Šćepović i Jevtović nisu igrači za Partizan, a očigledno ni Milinković trener za Partizan!!!

avatar
DjovaneElber
Thursday, 28.05.2015
10:12

Strasna pojacanja! :D

avatar
Bogi with the trojka
Thursday, 28.05.2015
10:11

Ako dodju pobrojani na vreme da se uigraju,Liga Evrope je realnost,a Liga sampiona bi mogla itekako da se napadne.

avatar
rademan
Thursday, 28.05.2015
09:22

Dovedite Scepovica, sa njim sigurno necete pogresiti.