Partizanov omladinac promovisan na Karaburmi

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.06.2014.
14:07
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Superligaš sa stare Karaburme promovisao je u četvrtak drugo pojačanje koje je stiglo pravo iz Partizanove omladinske škole.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Dosadašnji član omladinske selekcije FK Partizana Mladen Sarajlin u četvrtak je zvanično postao novi fudbaler OFK Beograda.

Momak koji nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu kluba iz Humske odlučio je da posle igranja u mlađim kategorijama Partizana seniorsku karijeru počne u OFK Beogradu.

"Kako smo i obećali, radimo punom parom. Doveli smo odličnog napadača od kojeg očekujemo punu afirmaciju sa željom da ostane što duže u klubu, kao i da postigne veliki broj golova" izjavio je Ardijan Đokaj, sportski direktor OFK Beograda.

Mladen Sarajlin ima 19 godina a u OFK Beograd stiže samo nekoliko dana nakon što je ugovor sa "Romantičarima" potpisao i znatno iskusniji Sead Hadžibulić sa kojim bi mogao da igra u napadu.

"Zahvaljujem se sportskom direktoru na lepim rečima i svima u klubu na ukazanom poverenju. Znam da sam došao u veliki klub sa dugom tradicijom i klub koji je poznat po radu sa mladim igračima. Verujem da ću se dobro snaći i iskoristiti svoju šansu" izajavio je Sarajlin na današnjoj promociji.

Mladen je rođen 04. maja 1995. godine u Vršcu, visok je 189 centimetara i u igri sa loptom koristi obe noge pa se u OFK Beogradu nadaju da su njegovim dovođenjem napravili sjajnu investiciju za budućnost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke