Partizanov ''LAV'' - Everton Luiz

Autor: Darko Mitrović
petak 03.11.2017.
11:54
Izvor: Sportske.net

Po ko zna koji put oduševio ''Grobare'', u više navrata tokom sinoćnje utakmice zaslužio ovacije.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

''On je onaj motor koji Partizanu treba. Sila! Siguran sam da će doprineti našoj brzini, agresivnosti i borbenosti. Snimci deluju impresivno, ali kada ga gledate uživo, to deluje još impresivnije.

Stekao sam i više nego pozitian utisak o njegovim ljudskim kvalitetima, on je jedan divan mladić, kulturan, ali na terenu je sušta suprotnost. Pravi je timski igrač''.

Ovo su reči sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva, izgovorene 6. januara prošle godine, na zvaničnoj promociji Evertona Luiza u Humskoj.

Popularni ''Evi'' je tada potpisao ugovor na dve i po godine, a i danas, gotovo dve godine kasnije, utisak je da je Brazilac tada predstavljen na pravi način.

Potvrda ovih reči videla se i sinoć u Humskoj, gde je Partizan ostvario svoju prvu pobedu ove sezone u Ligi Evrope, Skenderbeg je savladan sa 2:0 golovima Tošića i Tavambe, a svoj prepoznatljivi pečat ovom trijumfu dao je i Everton.

Kod njega ne možete videti nonšalantnost u igri, indolenciju. On može da odigra bolje ili lošije, ali ono na šta su svi Partizanovi treneri u ove dve godine (Tomić, Nikolić, Đukić) mogli da računaju, to su njegova želja, borbenost, posvećenost ekipi, da će uvek da ''preore'' teren.

Logična posledica svega toga jesu ovacije koje je tokom meča protiv Skenderbega dobijao od strane navijača crno-belih. ''Everton, Everton'', nekoliko puta je grmelo sinoć sa tribina u Humskoj.

EPA/VALDRIN XHEMAJ
Everton Vulicevic Partizan Skenderbeg

Pravi Partizanov ''lav'' na terenu, igrač za koga klub iz Humske u ovom trenutku nema pravu zamenu.

Uz sve ovo, zavoleo je Srbiju, letos nije tražio produženi odmor i opet se moramo podsetiti šta je na tu temu početkom juna rekao Ivica Iliev, u vreme dok je bio aktuelan ''slučaj Leonardo''.

''Leonardo je kasno otišao kući i prema ranijem dogovoru priključiće nam se najkasnije sedam dana posle početka priprema. Ispoštovali smo njegovu želju i prethodni dogovor. Njegov zemljak Everton nije ni odlazio iz Beograda. Sve vreme je ovde i biće na prozivci'', objasnio je Iliev 6. juna ove godine u izjavi ''Novostima''.

Imajući sve ovo u vidu, a pogotovo činjenicu postavlja se pitanje kakav plan imaju u upravi Partizana kada je Everton u pitanju, hoće li mu se ponuditi novi ugovor.

Predstojeća zima trebalo bi da nam donese konkretan odgovor na to pitanje.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Friday, 03.11.2017
22:18

Njegov pristup utakmici tesko ko ima u Partizanu a takav slican pristup je imao i Djurdjevic. Povisite mu prihode i produzite mu odmah ugovor jer takvog stranog profesionalca i za takve pare tesko da cete ikada vise moci da nadjete.

avatar
Android Komarac
Friday, 03.11.2017
16:19

Sinoc me naprosto odusevio. Zao mi je sto nas sinoc nije bilo vise na JNA da ono Evi Evi bude jos jace. Kako je samo oduvao onog na sredini ja sam mislio onaj vise ne ustaje :) Jedina losa stvar sinoc je onaj haos ispred blagajne da se kupe karte. Cekao sam sat ipo i jedva kupio i usao u desetoj minuti. Od nervoze i cekanja pored psovki cak smo poceli i da navijamo

avatar
RIP KOBE
Friday, 03.11.2017
14:44

novi ugovor nego sta!

avatar
DR DRE
Friday, 03.11.2017
14:29

EVERTON SAMPION! EVERTON! EVERTON! EVERTON! EVERTON! EVERTON!!!

avatar
Bato C.
Friday, 03.11.2017
13:47

Neverovatan igračnIGRAČINA

avatar
Partizan/Lazio
Friday, 03.11.2017
13:01

Ovo je trebalo jos letos da se resi i ova pauza koja sada sledi je krajnji rok, nema sta da se ceka kraj polusezone!