Partizanov golman "potpisuje" bod u duelu sa Zvezdom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.04.2019.
17:40
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Golman Partizana koji se nalazi na pozajmici u Čukaričkom oberučke bi prihvatio bod u okršaju sa aktuelnim šampionom Srbije.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Serija teških utakmica za fudbalere Čukaričkog nastavlja se duelom 32. kola Super lige sa Crvenom zvezdom.

Nemanja Stevanović je zbog dogovora Partizana i Čukaričkog morao da propusti utakmice sa crno-belima, ali je spreman da se vrati među stative u duelu sa Zvezdom.

"Morao sam da propustim ta dva meča protiv Partizana, ali sada nam dolazi Crvena zvezda, takođe rival za svako poštovanje. Ne treba mnogo reči trošiti o njima, superiorni su ove sezone, vrlo dobro su igrali i u Evropi, moramo da priznamo da su u duelu protiv nas veliki favoriti", rekao je Stevanović.

Čukarički se trenutno nalazi na poziciji broj četiri i ima tri boda manje od trećeplasiranog Partizana. Kako lučanska Mladost ima samo bod manje od "Brđana", ne čudi što bi Stevanović "potpisao" remi sa Zvezdom.

"Mi pretendujemo na izlazak u Evropu, pa će nam svaki bod do kraja šampionata biti od velikog značaja. Na nama je da protiv Zvezde pružimo maksimum, da probamo da ostanemo neporaženi", kazao je Stevanović.

Upitan da li bi bio zadovoljan bodom Stevanović je odgovorio potvrdno.

"Naravno", rekao je golman Partizana na pozajmici u Čukaričkom.

Oba prvenstvena okršaja ove sezone dobila je Crvena zvezda i oba puta je bilo 2:1 za crveno-bele.

"I oba puta smo se žestoko isprsili. Prvi put nismo uspeli da posle našeg gola malo duže zadržimo nerešeno, drugi put na našem stadionu smo skoro čitavo drugo poluvreme bili sa igračem manje, uz to svirana su im dva jedanaesterca...", priseća se golman "Brđana".

Upravo je u pomenutom meču na Banovom brdu Stevanović odbranio jedan od dosuđenih penala. Da li je spreman da i u subotu ponovi nešto slično?

"Iskreno, nadam se da neće biti potrebe za tim, odnosno da neće biti penala. Ako bude, trudiću se da odbranim. Ne mislim da su penali samo lutrija, iz golmanskog ugla, ima tu i bar malo znanja", ističe Stevanović.

Kao najveću pretnju u redovima protivničkog tima golman Čukaričkog vidi dvojicu igrača.

"Od prvog do poslednjeg igrača svi su dobri, na svim pozicijama imaju po dva podjednako kvalitetna fudbalera, na nekim i po tri. Ne bih nikog posebno izdvajao, nikad se ne zna ko će od njih imati svoj dan. Ako već moram, pomenuo bih Marina i Boaćija", kaže Stevanović.

Iako su "Brđani" na poslednje tri utakmice upisali dva poraza i remi, Stevanović ne misli da je ekipa u krizi.

"Ni govora. Jednostavno, imali smo dobre protivnike, ne samo Partizan i Mladost, nego i Vojvodinu pre toga... Ne vidim bilo kakvu krizu, sa ovako mladom ekipom, ubedljivo najmlađom u Super ligi, ostvarili smo ogroman uspeh. Malo ko je tako nešto očekivao. A sada smo na pragu izlaska u Evropu", poručio je Stevanović.

Utakmica 32. kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Crvene zvezde zakazana je za subotu, 20. april, od 17 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 19.04.2019
13:40

Samo je pitanje da li će zvezdi trebati jedan izmišljen penal, dva izmišljena penala, gol iz ofsajda, dva gola iz ofsajda, gol nakon prekršaja u napadu, izmišljen ofsajd protivniku koji je u šansi da da gol, dva izmišljena ofsajda protivniku koji je u šansi da da gol ili neka kombinacija od ponuđenih opcija do sada viđenih na skoro svih zvezdinim utakmicama uvek u njenu korist. 80/87 bodova ukrali, srušili svoj, postavili novi svetski rekord.

avatar
Südkurve München
Thursday, 18.04.2019
19:37

Haahahhaah, nisu mu dozvolili da stane na gol ahahhaah