Partizanov Crnogorac poziva na oprez

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.06.2018.
11:03
Izvor: Sportske.net

Nije Marko Janković zaboravio revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koju je Partizan prošlog leta odigrao u Podgorici.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Drugu sezonu za redom Partizan će borbu za plasman u grupnu fazu evropskog kupa početi duelima sa predstavnikom Crne Gore.

Prošlog leta crno-beli su u dvomeču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisali podgoričku Budućnost, a sredinom jula ih čekaju dueli sa Rudarom iz Pljevalja.

"Imao sam osjećaj da ćemo opet u Crnu Goru i drago mi je zbog toga", kazao je za "Dnevne novine" vezista Partizana Marko Janković.

Za reprezentativca Crne Gore nema dileme, mečevi sa Rudarom iz Pljevalja moraju biti shvaćeni ozbiljno, posebno ako se ima u vidu sa koliko su muke fudbaleri Partizana prošlog leta eliminisali Budućnost.

"Mečeve moramo shvatiti ozbiljno, Rudar je približno istog kvaliteta kao i Budućnost, a znamo da je prošle sezone bilo mučenja. Zbog toga oprez", poručuje Cetinjanin.

Partizan je prošlog leta u Beogradu savladao Budućnost sa 2:0, a u revanšu je veliki posao odradio Filip Kljajić, pa je meč završen bez golova i pobednika što je rezultat koji je odveo dalje ekipu Miroslava Đukića.

Prva utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Rudara i Partizana zakazana je za 12. jul u Nikšiću, a revanš je sedam dana kasnije na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke