Partizane, požuri! Najveća zimska želja mogla bi da ode na drugu stranu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.12.2018.
18:49
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

U Partizanu ne kriju kog igrača jako žele da angažuju ove zime. Ali, da li im je vreme saveznik?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Pre nepune dve nedelje, sportski direktor Partizana Ivica Iliev priznao da je potencijalni povratak iskusnog levog beka Ivana Obradovića nešto na čemu u Humskoj vredno rade.

Iliev je tada potvrdio da su pregovori u toku, uz nadu da će oni biti uspešno okončani.

Još jednom ćemo podsetiti da je Obradović od 2015. godine član belgijskog Anderlehta, ali da od početka ove sezone nije u planovima trenera ovog kluba i s obzirom da mu za šest meseci ističe ugovor, veliki su izgledi da će se ove zime rastati sa klubom iz Brisela.

Partizan, naravno, želi da tu situaciju iskoristi i angažuje veliko pojačanje, ali vreme prolazi, a na realizaciju se još uvek čeka.

Dodatni razlog za brigu u Humskoj mogla bi da bude i najnovija informacija koju je danas preneo ''Telegraf''. Prema njihovim saznanjima, želju da angažuje 30-godišnjeg Obradovića pokazao je i Standard iz Liježa koji je u protekle tri godine odlično upoznat sa kvalitetima srpskog fudbalera.

Standard trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli belgijskog šampionata, ima dva boda više od šestoplasiranog Anderlehta, a ukoliko zaista budu uporni oko Obradovića, Partizan bi mogao da ima dosta problema da ostvari svoju zimsku želju.

Zato će crno-beli morati da požure. U suprotnom...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 24.12.2018
21:19

Kad vidim Ilijeva na slici, gadi mi se zivot. Koga on zamajava, on i njegovi smutljivci su otjerali prave partizanovce i vise me ne zanimaju...

avatar
Slavko Knezevic
Monday, 24.12.2018
10:32

Slika govori sve.Koga oni da dovedu?Oni su tu da uzmu sve sto mogu a ne da dovedu nekog ozbiljnog igraca .

avatar
noxovac993
Sunday, 23.12.2018
20:41

hahahahah Partizane pozuri, vi ozbiljno mislite da ce ovi lopovi da dovedu nekog? Ima da prodaju sve sto mogu i onda ce da mlate kako se nema para treba mladi da igraju, tako to ide kad su tu postavljeni da budu sluge... Uprava napolje.

avatar
deki trbic
Monday, 24.12.2018
08:17

Zasto ne bi doveli njega? Igrac kakav nam treba, jesu losa uprava itd, ali mislim da ce dovesti dobra zimska pojacanja

avatar
noxovac993
Tuesday, 25.12.2018
15:30

Ne vjerujem. Teski poltroni u upravi.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 23.12.2018
20:08

Kakav Ivan Obradovic. Prvo treba se lepo poprica sa igracima koje zelimo da zadrzimo na leto da li imaju zelju (Stojkovic, Valijente, R. Miletic, Pantic, Ricardo, Zakaric,...). Sad na zimu napasti iskljucivo domace igrace: Vukanovic iz Napredka, Lutovac iz Rada, Bogosavac, Stevanovic, Stojanovic iz Cukarickog, Zlatanovic iz Radnika, Rosic iz Lucana, Denic iz Rozenburga, Micin iz Udinezea, Calasan iz Subotice,.... Naravno ne sve da ih dovedes sto je nemoguce, ali ako 3, 4, 5 takva igraca dovedemo super i onda nam na leto ostaje samo da se pojacamo sa 3, 3 kvalitetna stranca i to je to.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 23.12.2018
20:07

Nama bi problem predstavljalo i interesovanje npr. Mehelena, toliko smo jadni. Gajic, stoper, Obradovic, dvojica na sredini (cetvorka tj. zadnji vezni i neko ko pokriva sredinu na fazon da igra izmedju osmice i desetke), krilo i napadac, nista manje od toga. Nadam se da Kokir nece u zvezdu...