Partizane, ovo se nikada nije dogodilo, nenadana pohvala!

Autor: Milovan Longinov
subota 04.11.2017.
09:35
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Crno-beli za "desetku".

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan nije napravio baš nijednu grešku prilikom organizovanja utakmice sa Skenderbegom.

Nakon što su pohvale stigle iz albanskog kluba, generalni direktor Miloš Vazura se pohvalio i porukom iz evropske kuće fudbala, a verovali ili ne, ovo je prvi put da Partizan neće biti kažnjen barem na neki način posle jedne ovakve utakmice.

"Ovo je prvi put u ko zna koliko poslednjih godina da Partizan neće biti kažnjen. Pokazali smo da se sve može kad se hoće i naravno da prijaju pohvale iz UEFA na račun odlične organizacije. Mi smo kao klub dužni da se zahvalimo našim navijačima na južnoj tribini za podršku i prelepu koreografiju, kao i navijačima sa istočne i zapadne tribine zbog discipline koju su pokazali tokom cele utakmice", rekao je Vazura, a prenose Novosti.

On je dodao da su komplimenti stigli i iz tabora albanskog kluba.

"Svi iz delegacije Skenderbega su prezadovoljni, jednostavno ljudi nisu mogli da veruju da će sve proteći u najboljem redu. Pre utakmice sam se čak i kladio sa finansijerom kluba da se nijednom tokom utakmice neće čuti nikakvi pogrdni povici sa tribina i srećom bio sam u pravu.  Pre početka utakmice dva naša navijača u izrazito alkoholisanom stanju su pokušala da uđu na ulaz R na istoku, bliže severnoj tribini. Kamere su ih registrovale i nije im dozvoljen ulazak na stadion", naglasio je Vazura, koji se takođe zahvalio policiji i svima koji su pomogli da ovaj meč prođe bez i najmanjeg incideta.

"Uradili smo mnogo na edukaciji naših navijača poslednjih dana i dobro je što su na pravi način prihvatili sve opasnosti koje su mogle da proizađu u slučaju nekih negativnih zbivanja na utakmici. Pored navijača veliku zahvalnost dugujemo policiji, kao i predstavnicima medija čiji je uticaj, takođe, bio veoma značajan"
, zaključio je Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 59
Saturday, 04.11.2017
11:07

Nadajmo se da će se dogoditi još 5 puta ove sezone!

avatar
AlexPFC
Saturday, 04.11.2017
18:36

Upravo tako. 6. put ćemo igrati samo jedan meč i to na neutralnom terenu pa nećemo biti odgovorni za eventualno nezadovoljstvo protivničkih navijača zbog više nego zasluženog poraza :)

avatar
MARCO NICO
Saturday, 04.11.2017
10:48

Opet vi iz uprave pravite razliku izmedju navijaca, zahvalite se i zapadnoj i istocnoj tribini na podrsci, ne samo onima sa kojima morate da budete dobri i koje ne smete da dirate vec duze vreme, disciplina, samokontrola i kultura se podrazumevaju ako si normalan!