Partizane, ne znaju ti ime, sanjivi su jer moraju na posao, ali dolaze da te pobede!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.07.2019.
08:50
Izvor: Sportske.net

Legendarne reči nekadašnjeg kapitena Sitija koji vodi "Nomade"...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Neverovatna pobeda velških "Nomada" protiv Kilmarnoka je tema dana u Velsu i Škotskoj. Favorit se izblamirao, gosti slave prolazak dalje, a njihov živopisni trener Endi Morison je izazvao dosta pozitivnih reakcija svojim gledanjem na stvari.

U pitanju je nekadašnji kapiten Sitija, problematični momak koji je nekoliko puta završavao u zatvoru, nekadašnji alkoholičar sa tužnom životnom pričom.

Izgubio je mlađeg brata zbog heroina, bio u bandama Plimuta, na kraju, ipak izvukao se iz pakla, sada je trener Konaha i jasno da je ovo njegova najveća pobeda u životu. Ne njegova, veruje se da je u najveći trijumf velškog klupskog fudbala u istoriji.

Endi kaže da je verovao u svoje momke, da su mediji u Škotskoj najavljivali da će im dati 10 golova, ali da su njegovi fudbaleri "ljudi" i da su ostali uspravni.

Velšani su nadoknadili poraz od 2:1 iz prvog meča, dobili tim Anđela Alesija sa 2:0 u gostima i napravili jedno od najvećih iznenađenja u istoriji kvalifikacija za LE.

Nema vremena za slavlje, morali su kućama brzo, petorica idu na posao, stigli su u jutarnjim časovima kući.

"Da se zovem Andrea Morisijani i da sam doveo Milanov mladi tim da ovde pobedim, svi bi rekli, ovo je neverovatna predstava, da vidimo taktiku. Ovako kažu, čvrsti smo i dobro se branimo, a mi smo više od toga. Sledi Srbija, dajte ekipu Beograda, ne plašimo se ničega",
hrabar je Morison, koga je novinar ispravio da igra sa Partizanom.

Škotskom treneru je svejedno, sa klubom iz Velsa je zadivio ostrvo, a kaže da će izaći na teren protiv sledećeg rivala i ići na pobedu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Friday, 19.07.2019
18:30

Lep text,na ostrvu se bas bas zivi za fudbal.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 19.07.2019
13:22

Ne razumem zbog cega bi u Velsu trebali da znaju njegovo ime. To je nesto sasvim normalno sto ne mogu shvatiti samo oni sto su zbog ocarani panticevim i tegeltijinim bajkama.

avatar
Brajkoo
Friday, 19.07.2019
13:03

Pretvarate se u zvezdinu reviju. Stvarate atmosveru kao da je u pitanju Bezanija ali ste zato od Suduve napravili bauka, pritom ste ispustili da napisete kako cela postava iste manje vredi od recimo Boacija ili Marina

avatar
BojanMC
Friday, 19.07.2019
12:42

Gde ce da znaju ljudi za klub kome je najveci uspeh 0:0 sa realom...

avatar
Toledo
Friday, 19.07.2019
11:57

Ee moj Beograde,pardon Partizane hahahah

avatar
dr Milojević
Friday, 19.07.2019
11:21

Čovek je prvo rekao dajte Crvenu Zvezdu pa su ga ispravili. Svi na ostrvu znaju za Zvezdu, a malo ko za Partizan. Toliko.

avatar
DUPLA KRUNA DUPLA R.
Friday, 19.07.2019
09:05

Nije pogresio! Voljeni Partizan jeste Beograd, Voljeni Partizan jeste Srbija!
Jedino nije Pakistan!