Partizan značajno oslabljen protiv Borca! A u derbiju?

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.02.2017.
11:05
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Još problema za crno-bele posle utakmice sa Radom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Everton Luiz je u centru pažnje ovih dana, nažalost zbog scena kakve ne želimo da vidimo ni na kojem mestu, ali posle utakmice sa Radom, jasno je da ga nećemo videti u sledećoj utakmici narednog vikenda, u kojoj će Partizan ugostiti ekipu čačanskog Borca.

Naime, žuti karton koji je Brazilac dobio neposredno po završetku meča, zbog gestikuliranja prema navijačima Rada koji su ga vređali na rasnoj osnovi, jeste njegov osmi ove sezone, što automatski znači da će propustiti narednu prvenstvenu utakmicu.

Ono što je neizvesno u ovom trenutku jeste kako će Disciplinska komisija FSS reagovati povodom pomenutog incidenta, odnosno da li će Everton zaraditi i dodatnu suspenziju, što bi onda moglo da znači da će propustiti i derbi na Marakani protiv Crvene zvezde.

A u iščekivanju te odluke, još jedna nepovoljna informacija za crno-bele pred meč sa Borcem. Naime, čovek odluke u meču na Banjici, golgeter Partizana Uroš Đurđević takođe će propustiti duel sa Čačanima, jer je i on ''požuteo'' proteklog vikenda, što mu je četvrti žuti karton od početka sezone.

Ipak, ono što je najvažnije za sve pristalice Partizana, njegov nastup u derbiju 4. marta neće biti doveden u pitanje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 22.02.2017
19:51

Tacnije, ta dva su pretvorena u jedan crveni i vracen je na tri zuta kartona.

avatar
Povratak kralja
Tuesday, 21.02.2017
14:45

Milenlvoću takođe sudije spremaju suspenziju da ne bi igrao večiti derbi. Karton koji mu je pokazan protiv Rada je sramota jer prvo nije ni prekršaj napravio, a drugo bila.je prednost jer je Jevtović napravio prekršaj tako da je on trebao da dobije žuti. To je samo jedno od skoro 30 grešaka na štetu Partizana u samo 90 minuta protiv Rada. Suđenje je bilo skandalozno!

avatar
paok
Tuesday, 21.02.2017
20:29

Sudjenje jeste bilo katastrofa ali brate Milenkovic ga je udario samo sto je ovaj ostao na nogama. Za vecinu stvari si u pravu ali za ovo nisi sigurno, ako ne verujes mozes naci snimak i videti lepo.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 21.02.2017
13:18

Tehnicki, ono mu je bio peti zuti karton, ali je protiv Napretka dobio dva i taj drugi je pretvoren u crveni pa je odradio kaznu od jednog meca pauze zbog iskljucenja. Setite se da nije ni trebao da dobije drugi zuti karton jer sigurno nije simulirao, a o tome kakvim smo provokacijama bili izlozeni i tada, a i za vikend, suvisno je i da se prica...

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 21.02.2017
12:35

Djurdjevic i Everton neće da igraju protiv borca da ne dobiju žuti karton. Bolje da igraju sa zvezdom nego sa borcem.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 21.02.2017
13:16

Ne mogu da igraju jer nemaju pravo, ne da ne zele!

avatar
paok
Tuesday, 21.02.2017
13:20

Nije da nece nego ne mogu, pise ti da imaju kartone.