Partizan - Zna se ko prvi "diže sidro"?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.06.2018.
10:01
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije moraće da redukuje igrački kadar do početka nove sezone. Evo i ko bi prvi mogao da "digne sidro".

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Pominjao je nedavno sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev da će vrlo brzo morati da dođe do redukovanja igračkog kadra i da će pojedini igrači morati da napuste klub.

Među fudbalerima koji imaju dozvolu da se presele u inostranstvo ukoliko ponuda bude bila adekvatna nalaze se Marko Janković, Leandre Tavamba, Marko Jevtović i Ognjen Ožegović, ali i nekolicina drugih članova ekipe.

Čini se ipak da bi prvi kofere mogao da spakuje jedan od najiskusnijih i to zbog unosne ponude koju ima iz Turske.

Pre nekoliko dana pisali smo da novi član turske Super lige Rize želi da angažuje Zorana Tošića i da crno-beli nemaju ništa protiv da puste "Bambija" ukoliko je to njegova želja.

Prilikom povratka u Partizan Tošić je sa čelnicima dogovorio da mu odlazak u inostranstvo bude omogućen ukoliko dobije unosnu ponudu i u Humskoj ne žele da pogaze datu reč.

"Žurnal" piše da Partizan ima dugovanja prema Zoranu Tošiću i da je to još jedan razlog više zbog kojeg su u Humskoj spremni da se odreknu "Bambija".

Kada se svemu rečenom doda da je Goran Zakarić pred potpisom i da se radi o igraču koji pokriva istu poziciju kao Zoran Tošić, jasno je da bi upravo Zrenjaninac mogao da bude prvi igrač koji će ovoga leta realizovati odlazni transfer iz Partizana.

Ostaje i da se vidi da li će priča oko odlaska Đorđa Jovanovića biti završena ili će iskusni krilni igrač napustiti Humsku pre nego mladi napadač realizuje najavljeni transfer u Briž.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke