Partizan - Zašto Mirković nema poverenja u ''Lolu'' Smiljanića?

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.02.2019.
19:52
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Iskusni vezista tvrdi da je potpuno spreman, motivacija nikad nije bila sporna, u čemu je problem?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Milan ''Lola'' Smiljanić se letos na iznenađenje mnogih vratio u Humsku, u svoj Partizan, a posle uspešne epizode u izraelskom Hapoel Aškelonu.

Očekivalo se da će njegov dolazak uneti novu energiju u ekipu Partizana koja nije dobro počela sezonu, što je rezultiralo i promenom na klupi, odlaskom Miroslava Đukića i dolaskom aktuelnog šefa struke Zorana Mirkovića, ali smo 32-godišnjeg vezistu retko gledali jesenas na terenu.

Upisao je samo 10 nastupa, od toga šest u Superligi, s prosekom od svega 34 minuta po utakmici.

Zimske pripreme je odradio bez problema, ali se ponovo stiče utisak da je u drugom planu u konkurenciji Zdjelara, Šćekića, Kosovića...

Između ostalog, i na tu temu Smiljanić je razgovarao danas sa novinarima i priznao da mu ne prija trenutni status u ekipi.

"Žulja me klupa. Lepo se osećam, u godinama sam gde mislim da mogu da igram dobro. Ne mogu da kažem da su najbolje godine, ali mogu da pružim mnogo.

Ne pravim probleme, nikada nisam, voleo bih da pomognem i dam doprinos ekipi. Da ne mogu, rekao bih. Osećam se lepo, posle tri, četiri godine sam odradio pripreme od početka do kraja. Nikada nisam imao probleme unutar ekipe", objašnjava Smiljanić, a prenosi ''Mondo''.

Partizan u drugi deo sezone ulazi sa čak 15 bodova manje od Crvene zvezde, ali i šest od Radničkog, a Smiljanić je istakao neke od razloga što je trenutno takvo stanje na tabeli.

''U nekim utakmicama smo bili svi jednolični, upali smo u neko sivilo. Potreban nam je neko da nas digne, bilo je utakmica u kojima smo vodili, pa nesrećno primali golove, ali ruku na srce i onih u kojima smo imali sreće.

Imamo dosta mladih igrača i veliki potencijal. Ispada kao da smo digli ruke, pa sad stavljamo klince da igraju, stvarno nije tako", istakao je Smiljanić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Душан Терић
Tuesday, 12.02.2019
23:09

Zato sto i nisi neki igrac a i mora da igra vezara scekic koji je doveden po batinoj zelji a realno nikad nebi ni stigao do partizana da ga bata i tumba nisu uvalili za neki procenat verovatno

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Tuesday, 12.02.2019
21:56

Crno Gorci moraju u prvoj, pa zato

avatar
UGASICE SE partizai
Tuesday, 12.02.2019
21:03

Pazi sad........................... jer su ista generacija :D :D :D