Partizan započeo pripreme - 35 imena, stranci obradovali Stanojevića, stigao i novajlija!

Autor: Ivan Cvetković
petak 08.01.2021.
11:32
Izvor: Sportske.net, Tanjug

Predviđeno je da do 29. januara tokom boravka u Beleku Partizan odigra pet kontrolnih utakmica.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za prolećni deo sezone, a treneru Aleksandru Stanojeviću javilo se 35 igrača, uključujući i povratnika iz Voždovca Marka Živkovića.

Kako je saopšteno, strani igrači će se priključiti u ponedeljak, osim Makija Banjaka, koji je vec stigao u Beograd i Žana Kristofa Bajbeka, koji sa pripremama počinje sutra.

Stručni štab posebno može da raduje pristup obavezama Banjaka i Bajbeka koji su na pripreme stigli pre roka u želji da se dokažu Stanojeviću.

Partizan će do 15. januara trenirati u Beogradu, posle čega odlazi na pripreme u Tursku.

Predviđeno je da do 29. januara tokom boravka u Beleku odigra pet kontrolnih utakmica.

Na spisku se našlo 35 igrača: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Filip Holender, Nikola Štulić, Žan Kristof Bajbek, Miloš Jojić, Nikola Jović, Filip Stevanović, Bibars Natho, Sejduba Suma, Denis Stojković, Takuma Asano, Lazar Marković, Nikola Čolić, Aleksandar Ščekić, Milan Smiljanić, Saša Zđelar, Lazar Pavlović, Slobodan Urošević, Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Igor Vujačić, Bojan Ostojić, Svetozar Marković, Maki Banjak, Aleksandar Miljkovic, Aleksandar Lutovac, Marko Živkovic, Mihajlo Petković, Vanja Vlahović, Marko Milovanović, Samed Baždar, Lazar Slavković i Periša Pešukić.
Baner 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 08.01.2021
14:44

Zđelar buđelar.

avatar
magister
Friday, 08.01.2021
14:39

Voleo bih da je još nekoliko mladih makar na pripremama: Arambašić, Stanojlović i Momčilović... nestao je Ivan Ćorković, poseban levi bek, jako nalik na Ivana Obradovića po načinu igre (19g), i voleo bih da se vrate Šehović i Vlalukin.

Gde nestanu plejmejkeri (graditelji igre) mlađih selekcija? Da li je nedostatak tih igrača uzrok loših rezultata Partizanovih juniora poslednjih godina. Otkako postoji LŠ za mlade - Partizan nijednom nije osvojio državno prvenstvo, da bi se kvalifikovao za to takmičenje. Da li je moguće da ova uprava sistematično pokušava da uništi i jednu od najboljih škola na svetu? S druge strane, što se čudim, ako je skoro potpuno nestao vaterpolo klub, zašto ne bi i fudbalska škola. Pa oni rade k'o švajcarski sat. Nikad Onaj neće da ih smeni.

avatar
nemam pojma
Friday, 08.01.2021
12:58

Ko je Lazar Slavković?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 08.01.2021
19:58

Golman (iz) Teleoptika.