Partizan zakazao jaku proveru, ali pred praznim tribinama! Gosti otkrili razlog!?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.03.2017.
15:25
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Zanimljiv meč odigraće se u subotu u Humskoj, ali gledaoci će moći da dešavanja na terenu prate samo putem TV prenosa.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Naime, kako je saopšteno na Partizanovom sajtu, klub iz Humske će prvenstvenu pauzu iskoristiti za utakmicu sa ekipom Radnika iz Bijeljine, na čijem je čelu nekadašnji as Partizana, Šalkea i reprezentacije Srbije Mladen Krstajić.

Utakmica je zakazana za subotu od 14:00h u Beogradu.

Radi se o ekipi koja je aktuelni osvajač Kupa BiH i koja trenutno na tabeli tamošnje Premijer lige zauzima visoko četvrto mesto, iza Zrinjskog, Željezničara i Sarajeva.

Crno-beli su saopštili da je meč zatvoren za javnost, ali TV Partizan će direktno prenositi ceo tok utakmice.

Međutim, ako u Humskoj to nisu pomenuli, na Fejsbuk stranici Radnika iz Bijeljine otkriven je razlog zbog čega će se meč igrati bez gledalaca. Kako su oni saopštili, u pitanju su ''bezbednosni razlozi'', jer se istog dana igra i prijateljska utakmica između Crvene zvezde i moskovskog Spartaka?!

''Sjajne vesti za sve naše navijače!

Prijateljski okršaj sa FK Partizan, koji se igra u subotu na Partizanovom stadionu sa početkom u 14 časova, biće emitovan u direktnom prenosu na Partizan TV, na YouTube kanalu beogradskog kluba.

FK Radnik Bijeljina se ovim putem zahvaljuje crno-belima u ime kluba, ali i svih naših navijača na obezbeđenom TV prenosu.

PS. Domaćin ove utakmice odlučio je da se utakmica igra bez prisustva publike iz bezbedonosnih razloga zbog prijateljskog susreta Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve koja se igra istog dana u Beogradu'', navodi se na Fejsbuk stranici Radnika iz Bijeljine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan Rats Hunter Hetzel
Saturday, 25.03.2017
17:32

Procitah naslov i pomislih, eto lepih fudbalskih desavanja, Zvezda igra sa Spartakom iz Moskve, mora da je i Partizan zakazao nekog iole poznatog cim je jaka provera. Otvorim tekst da vidim sa kim to igraju, kad ono Radnik iz Bijeljine i umrem od smeha :D :D :D Verovatno je sledeca jaka provera protiv Bombardera iz Male Mostanice :D Novinar koji je dao ovakav naslov za ovu tekmu treba odmah da dobije otkaz zbog elementarnog poznavanja materije... Jaka provera je kad igras sa jednakim sebi ili jacim od sebe, a ako on smatra da je Radnik iz Bijeljine u tom odnosu sa Partizanom, iako sam zvezdas, kazem da treba da napusti profesiju, nije to za njega...

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Saturday, 25.03.2017
02:53

I bez te odluke stadion bi bio prazan.

avatar
paok
Thursday, 23.03.2017
19:02

Kakav je to tekst. Jaka provera protiv Radnika, daj nemojte molim vas. Ne podcenjujem goste ali svi znamo kakve su ekipe iz Bosne, nikakve kao i nase. Da je dosao neko iz prave lige onda u redu, ali ovako....

avatar
Thursday, 23.03.2017
17:35

Država nije sposobna da garantuje bezbednost i zbog toga će Partizan igrati pred pranim tribinama.

avatar
Sampioni u boćanju
Thursday, 23.03.2017
16:51

Jaka provera 😂😂😂😂😂

avatar
Dača
Thursday, 23.03.2017
17:08

Mog'o bi i ti da odeš na neku proveru. Deluješ kao da si stasao za istu.

avatar
Petar Petar
Thursday, 23.03.2017
17:26

Jaca je od slovenackih sedmoligasa sigurno...