Partizan - Zakazano novo zasedanje, da li će Đukić opet biti tema?

Autor: Darko Mitrović
subota 28.07.2018.
12:08
Izvor: Sportske.net

I to vrlo brzo...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

U Partizanu i oko njega ponovo turbulencije ovih dana, a koje su započele posle poraza od Radnika u Surdulici na startu nove superligaške sezone.

Navijači su i pored pobede nad Trakaijem (1:0) u četvrtak pokazali veliko nezadovoljstvo radom trenera Miroslava Đukića, ali on, kako smo već izvestili, nastavlja svoj posao i posle jučerašnjeg sastanka čelnika kluba.

Ali, već u ponedeljak će se održati nova sednica.

U pitanju je redovna sednica Skupštine kluba, u Sportskom centru Partizan – Teleoptik, a s obzirom da uprava kluba ima stabilnu većinu, ne očekuju se neke drastične promene ili trzavice kakvih je bilo pre izbora aktuelnog rukvodstva.

Ali, s obzirom da se sednica održava samo dan posle novog Partizanovog gostovanja u Surdulici, ovoga puta protiv Dinama iz Vranja, kao tema bi opet moglo u prvi plan da izbije i pitanje trenera ukoliko crno-beli ne ostvare željeni rezultat i ne pokažu napredak u igri u odnosu na prethodne dve utakmice.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Saturday, 28.07.2018
19:45

Da ovo nije komunistička država bila bi zakazana vanredna sednica gde bi se preispitalo poverenje Vučeliću i njegovom UO, međutim pošto jeste onda se redovna odlaže kad im odgovara.

avatar
nemam pojma
Saturday, 28.07.2018
14:56

Uloga UO i direktora Vazure je da nabave novac za funkcionisanje kluba, ali ne samo od prodaje igrača. Taj sistem, kad tad mora da pukne. Budžet mora biti raspodeljen na sponzorstva, tv prava, zaradu od UEFA, prodaju klupskih suvenira i opreme, ULAZNICA (bez besplatnog ulaza bilo kojim navijačima), godišnjih pretplatnih karata (koje bi trebalo da besplatno dobiju samo penzioneri kluba), pa tek onda i dodatno od transfera. UO bez Generalnog sponzora od par miliona evra, nije UO. Ne mora baš zvezdinih 5 miliona od Gasproma, ali ne i neki sitniš. Svaki član, a posebno predsednik i podpredsednici moraju da finansijski doprinesu pronalaženjem sponzora. I dogod je DRŽAVNI KLUB, jasno je da DRŽAVNE firme treba da ga sponzorišu. Inače, to je NESPOSOBNOST DRŽAVE a ne kluba. A zahvaljivati se treba samo privatnim sponzorima, jer njihova je dobra volja da li će sponzorisati klub ili ne. Uostalom FKP treba da bude brend u koji je normalno ulagati i sponzorisati ga. Pre ulaska u klub Đurića i kompanije, klub je bio u jako dobrom trenutku za PRIVATIZACIJU! Sad, iz godine u godinu, klub gubi na vrednosti, nesposobnošću (da ne kažem lopovluku) uprava.

avatar
Saša Ilić
Saturday, 28.07.2018
13:02

Oterali bi oni njega ali niko drugi neće da dođe jer je klub u haotičnom stanju.Prvo što su bankrot i imaju dug,drugo ekipa je sklepana tako da je rangu sa ekipama iz sredine tabele a oni maštaju o nekoj tituli.Treće para za pojačanja nema,četvrto iz aviona se vidi loša atmosfera u ekipi,igrači se tokom cele utakmice svađaju međusobno,onaj prevara Suma udara ćušku Ivanoviću a sam je kriv.Peto igračima se duguje ko zna kolika plata i to je jedan od razloga nezadovoljstva igrača.I ko je dovoljno lud da preuzme ekipu u takvom stanju pa da se kola opet slome na treneru a glavni problemi opet gurnu pod tepih.

avatar
Giorgio
Saturday, 28.07.2018
13:56

Kako nema para a proslog leta uzeto 20 miliona evra od transfera +8 mil. Liga Evrope+zimski prelazni rok.Uprava pliva u milionima.Vec 10 godina dug je isti 12,5 miliona,niti raste ,nit se smanjuje a u klub uslo 150 millions.

avatar
Saša Ilić
Monday, 30.07.2018
22:01

Dug nije isti i trenutno je preko 20 miliona.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Saturday, 28.07.2018
14:58

Jeste Suma bio kriv u toj situaciji, ali, to je bila sprdnja izmedju njih dvojice.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Saturday, 28.07.2018
12:22

Ma kakvi, siguran je kao i uvek. Onaj koji se najviše zalagao za smenu, kao i prethodnih puta bio je Milorad Vučelić. Osim što ima izuzetno loše mišljenje o još uvek aktuelnom treneru, ima dodatne razloge zašto smena mora da se dogodi, poput pritiska javnosti (navijački, medijski) koji je i formalni i neformalni. Da je njegova inicijativa prošla, plan je bio da se postavi privremeno rešenje, dok se ne ukaže prilika da se trajno reši to goruće pitanje, koje ispostaviće se, već više od godinu dana predstavlja pravu omču oko vrata svima u klubu.

Međutim, Miloš Vazura ima drugačiju viziju i on je i ovaj put sačuvao trenera, što ste čitali i u medijima koji su dobro obavešteni. Ali pre nego što bilo ko ponovo ospe paljbu po njemu, treba imati u vidu, da otkaz Đukiću direktno utiče na njegov dio posla, jer je njegovo zaduženje da uvek ima dovoljno raspoloživog novca za tekuće aktivnosti i normalan život kluba. A tu je i uvek aktuelna priča da bi to pokvarilo odnose sa Ramadanijem, agentom koji je sviđalo se to nekome ili ne, i dalje ima veliki uticaj na izgled Partizanovog tima svake sezone i dobru prohodnost na tržištu prodaje. Dakle, ta odluka bi u značajnoj meri uticala na deo posla kojim se bavi Vazura, jer u ovom momentu ako se ne dese neki značajniji transferi u skorije vreme, klub ne bi mogao da plaća dva trenera istovremeno, pošto Đukić evidentno ne želi da ode sam i iskaže zahvalnost ljudima koji su ga angažovali, kada je njegova karijera bila u velikom padu i preko kojih se na neki način ponovo vratio na scenu prošlogodišnjim plasmanom u nokaut fazu Ligu Evrope. Ideja Milorada Vučelića bila je da se postavi trener Teleopika, Milan Ristić, kao privremeno rešenje. A bilo je i nekih razmišljanja da treba postaviti Vanju Radinovića, sadašnjeg direktora omladinske škole, koji je poznat kao odličan analitičar i čovek koji je uživao veliko poverenje Aleksandra Stanojevića, a potom i Avrama Granta. Obojica poseduju PRO licencu i mogli bi nesmetano da obavljaju dužnost šefa stručnog štaba, pa se njihov izbor čini kao logičan, kada se već traže privremena interna rešenja.

avatar
Milanpa
Saturday, 28.07.2018
12:20

smeni ih Vučela sve i ilieva i vazuru i djukića