Partizan - Zablistao na pripremama, ali ne može da igra protiv Viktorije!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.02.2018.
10:23
Izvor: Sportske.net

Mnogi navijači su ga videli kao Partizanovog ''džokera'' za evropsko proleće, ali od toga neće biti ništa...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Nažalost, supertalentovani vezista Partizana Armin Đerlek moraće da sačeka sledeću sezonu da svoj potencijal pokaže i na evropskoj sceni.

Ovaj 17-godišnji momak je sigurno najveći dobitak crno-belih tokom zimskih priprema, pokazao je ne samo da njegovo vreme tek dolazi, već da i sada može mnogo da pomogne Đukićevoj ekipi.

Minutažu koju mu je na pripremama dodelio trener Đukić on je na najbolji način iskoristio i krunisao golovima protiv Ermisa (4:0), a onda i u generalnoj probi protiv Šahtjor Soligorska (2:1), kada je bio strelac pobedonosnog pogotka.

I, kada su navijači Partizana počeli da priželjkuju i njegov nastup u predstojećem dvomeču protiv Viktorije, usledila je za njih razočaravajuća vest.

Naime, Partizan nije licencirao Đerleka za Evropu. Jedan razlog je što ovaj momak još nije proveo u klubu dve godine, pa nije mogao da bude stavljen na ''B'' listu, ali izgleda da je svojim igrama iznenadio i trenera koji ga do isteka roka za prijavu igrača nije planirao ni za ''A'' listu.

Ono što je najzanimljivije kada se gleda spisak prijavljenih igrača Partizana na sajtu UEFA, to je da se na njemu nalazi i Dušan Vlahović koji nije ni prošao pripreme na Kipru, ali i samo dvojica golmana - Stojković i Jovičić.

Crvena zvezda je, na primer, prijavila čak četvoricu čuvara mreže - Borjana, Kahrimana, Supića i 17-godišnjeg Miloša Gordića...
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Magija to smo mi
Sunday, 11.02.2018
14:33

Đule odlazi!!!

avatar
deki trbic
Sunday, 11.02.2018
12:49

A ja pomislio neko drugi neko od pojacanja koja su dosla da nece moci da igraju!! on je jos mlad ima vremena za njega

avatar
Kajri Irving
Sunday, 11.02.2018
12:45

Nema potrebe da se stavlja pritisak na dete od 17 godina. Bice vremena za njega, velika je karijera pred njim.

avatar
Partizan/Lazio
Sunday, 11.02.2018
11:49

Lista moze da se dopuni sa samo tri nova igraca, a kako stoje stvari Urosevic, Zdjelar i Ivanovic su se izborili za status startera i logicno je da oni popune ta mesta. Sto se tice golmana imamo mi prakticno i treceg jer Popovic moze na B listu samo sto mora biti prijavljen 24 sata pre pocetka meca.

avatar
svojnasvome
Sunday, 11.02.2018
11:39

Dva golmana samo???? Pa to je neozbiljno i za nekog nizerazrednog trenera......pa ovo je vrh amaterizma

avatar
Sunday, 11.02.2018
11:31

Ovo je ipak bilo sasvim ocekivano, desava se to. Da je otisao na -A- listu, ne bismo prijavili ni Urosevica, a dovoljno je lose sto nema Vakulka. Nije mi jasno zbog cega nema Trnica, to mi je odmah zapalo za oci...