Partizan za vikend ponovo mora u Surdulicu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.07.2018.
19:17
Izvor: Sportske.net

Prvi put posle gotovo tri decenije Partizan je izgubio na premijeri u domaćem šampionatu. Na mesto neuspeha crno-beli se vraćaju krajem nedelje.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u nedelju je gostovao u Surdulici gde je sa ekipom Radnika odmerio snage u sklopu prvog kola Super lige.

Golom Igora Zlatanovića Radnik je prvi put od ulaska u fudbalsku elitu Srbije savladao Partizan i ujedno crno-belima naneo prvi poraz na premijeri u domaćem prvenstvu posle 27 godina.

Navijači kluba iz Humske su besni, a stručni štab i igrači već moraju da misle na ono što sledi u četvrtak.

Partizan će 26. jula u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope ugostiti litvanski Trakai, a zanimljivo je da već za vikend crno-bele čeka novo gostovanje u Surdulici.

Pretpostavlja se da će meč drugog kola Super lige Srbije između Dinama i Partizana biti na programu u nedelju, a utakmica će zbog neuslovnosti stadiona u Vranju biti odigrana u Surdulici.

Crno-beli će tako prve dve utakmice na startu domaćeg šampionata odigrati na istom terenu, uz nadu da će ishod meča sa Dinamom biti drugačiji u odnosu na jučerašnji.

Tome treba dodati i podatak da je poslednji takmičarski meč u prethodnoj sezoni Partizan takođe odigrao u Surdulici. Bilo je to finale Kupa koje su crno-beli dobili posle preokreta u duelu sa ekipom lučanske Mladosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke