Partizan, za sada, ostaje u ligi - Ovo su naredni koraci!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.12.2018.
09:26
Izvor: Sportske.net

Crno-beli neće povlačiti radikalne poteze dok ne iscrpu sva pravna sredstva kojima raspolažu u slučaju žalbe koja je odbijena od strane prvostepenog organa.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prvog dana tekuće nedelje na adresu FK Partizan stigao je odgovor na žalbu koja je uložena povodom utakmice 21. kola Super lige Srbije između Partizana i Mačve.

Fudbalskim poklonicima već je poznato da su crno-beli zatražili da meč bude ponovljen zbog toga što je odigran u neregularnim uslovima, ali je direktor Super lige Vladimir Bulatović odbio zahtev kluba iz Humske.

Upravo su pomenuta žalba i odgovor na nju bili tema jučerašnje sednice Izvršnog odbora Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije, na kojoj su prisustvovali i svoje stavove obrazložili predstavnici FK Partizan.

Profesor Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana i šef pravnog tima crno-belih obrazlagao je stavove sat i petnaest minuta, a zatim izvukao zaključak za javnost. Vuletić je poručio da Partizan neće povlačiti radikalne mere i istupati iz lige dok ne budu iscrpljena sva pravna sredstva, a najavio je i koji su sledeći koraci.

"Verni smo stavu da ćemo na odluku Bulatovića, kao prvostepenog organa, uložiti žalbu u razumnom roku drugostepenom organu - Komisiji za žalbe FSS. Bez prejudiciranja kakva će odluka da bude, spremni smo da idemo na trećestepeni organ - Izvršni odbor FSS, po potrebi - obratićemo se i međunarodnim institucijama i sudovima", rekao je Vuletić, a prenosi "Žurnal".

Crno-beli nameravaju da idu do Lozane ukoliko u Srbiji ne brudu pronašli pravdu. Tek nakon što iscrpe sva pravna sredstva FK Partizan razmatraće dalje korake u ovom slučaju.

"Možemo da se obratimo KAS-u, sudu za sportsku arbitražu u Lozani. Pratizan, dok se ne iscrpe sva pravna sredstva, ostaje u ligi! Ukoliko naiđemo na negativni ishod UO će doneti odgovarajuće odluke. Ne želim da prejudiciram...", dodao je Vuletić.

Pored toga što je elaborirao zaključke sa jučerašnjeg zasedanja Izvršnog odbora Zajednice, Vladimir Vuletić je preneo da je Partizan podneo tri zahteva predsedniku Zajednice Dragomiru Lazoviću.

Crno-beli su uputili novi zahtev za uvođenje VAR tehnologije u Super ligi, zatražili da se glasa o predlogu da Skupština Zajednice Super lige i Prve lige bude održavana jednom mesečno, i konačno, da se javnim glasanjem odlučuje o Lazovićevoj smeni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 27.12.2018
11:50

Da ce Partizan ostati u ligi znali smo onog trenutka kad je policija usla u klub.Ukoliko uskoro nedoje do promene uprave Partizan ce ispasti iz lige.

avatar
ŠDanilo
Wednesday, 26.12.2018
17:40

Aj da istupimo već jednom!

avatar
Man united
Wednesday, 26.12.2018
17:39

И шта кад исцрпите сва 'правна средства'? Хоћете ли тад иступити? Циркузанти!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 26.12.2018
14:13

Ovi prave cirkus i smejuriju od kluba, a ja iskreno zalim one koji njih podrzavaju.

avatar
magister
Wednesday, 26.12.2018
23:00

Dao plus, a ovo smatram dobronamernim komentarom.

avatar
magister
Wednesday, 26.12.2018
13:14

Banda se sprema da nas bruka i na međunarodnom nivou. Naravno da niko normalan tu njihovu žalbu uopšte ne shvata ozbiljno i da bi bila teška blamaža sa fudbal u Srbiji da se takva žalba uvaži. Ali, oni moraju da ostave utisak da se tu nešto kao suprotstavljaju. Verovatno je nečiji tim izračunao i procenio da je ovo način da se Partizanovci - ohlade od Partizana. Hoće li neko skloniti ove marionete iz Partizana? Ko uopšte sme da ode tamo da, na primer, protestuje, pa da ga linčuje ona grupa plaćenika? Stvarno je teško, ali se mora izdržati.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 26.12.2018
12:13

Nece vas vasi ne ???

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 26.12.2018
10:55
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 26.12.2018
19:29

Stvarno sramota jer igraci Macve su igrali na terenu sa grejacima, a igraci partizana po snegu i ledu. Kad to cuju u Lozani nema govora da ponove utakmicu nego ima odmah da registruju 3:0 za domacina zbog toga sto nije ocistio teren, ah, ha, ah, ha,,ah,,ha, stvarno veliki su cirkuzanti, a neki ih, na zalost podrzavaju.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 26.12.2018
10:36

Ako resite da idete tj, odete u tu prokletu Lozanu, zasto biste cekali sa istupanjem? Nema smisla da se istupa ako oni potvrde odluke nadleznih organa ovde, ali, naravno da se to nece desiti i da necemo prkositi svima Hahaha