Partizan vs Legija - Bitka na zimskoj transfer pijaci!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.01.2018.
09:51
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije i slavni poljski klub vodiće do kraja zimskog prelaznog roka bitku za potpis dvojice igrača.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Transfer Evertona Luiza u Spal danas bi trebalo da bude ozvaničen od strane italijanskog kluba, a Partizan je već krenuo u realizaciju svojih planova.

Klub iz Ferare odmah će na račun beogradskih crno-belih uplatiti 400.000 evra što će biti lepa finansijska injekcija za Partizan u momentu kada se "jure" pojačanja.

Svima su već poznata imena igrača koje crno-beli žele da vide ove zime u svojim redovima, tako da sada samo ostaje da Partizan pokuša da uspešno obavi planirane poslove.

Desni bek niškog Radničkog Nikola Aksentijević tvrdi da ga niko iz Humske još uvek nije zvao ali je priča o njegovom povratku i dalje aktuelna. Ofanzivni vezista subotičkog Spartaka Đorđe Ivanović takođe se nalazi na listi sportskog sektora Partizana, a to je jedan od igrača koje žele Partizan i Legija.

Sudeći na osnovu nezvaničnih informacija, Legija nudi tek nešto više novca Spartaku za Ivanovića ali sam igrač bi radije u Humsku nego put Varšave.

Kao što smo rekli, Đorđe Ivanović nije jedini igrač na kojeg su ove zime oko bacili i Partizan i Legija. Šampion Srbije i slavni poljski klub vodiće bitku za potpis još jednog fudbalera.

Radi se o defanzivnom vezisti Olimpijakosa Saši Zdjelaru koji se gotovo tri godine nalazi na listi potencijalnih pojačanja Partizana u svakom prelaznom roku. Kako bivši fudbaler OFK Beograda nije u planovima trenera Oskara Garsije, za očekivati je da ove zime konačno promeni sredinu.

Partizanova prednost u odnosu na Legiju je ta što ima odličnu saradnju sa Olimpijakosom što smo imali prilike da vidimo kod transfera Marka Jankovića i Uroša Đurđevića.

Tržišna vrednost Saše Zdjelara, na osnovu informacija koje nudi specijalizovani sajt "Transfermarkt", procenjena je na oko 1.25 miliona evra ali mladom vezisti ugovor ističe na leto i teško da Olimpijakos može da dobije tako veliki novac za igrača koji je već duže vreme u drugom planu.

Ne treba zaboraviti ni to da crno-beli do kraja zimskog prelaznog roka žele da angažuju i Radosava Petrovića, a videćemo da li je sportski direktor Partizana Ivica Iliev pronašao još neku "bombu" kojom bi iznenadio navijače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Thursday, 18.01.2018
15:21

sve jedna te ista imena zar je iliev stvarno toliko nesposoban lik sunce ti?

avatar
Povratak kralja_68
Thursday, 18.01.2018
16:07

To su imena koja se provlače u medijima, neka su tačna neka nisu. Odlična odluka Ilieva da ne objavljuje mete u prelaznom roku jer ako ne uspe u aktuelnom možda ih dovede u nekom narednom prelaznom roku, a ne da nam ih bogatiji klubovi pokupuju ispred nosa.

avatar
ercov
Thursday, 18.01.2018
12:44

Evo dva meseca kako se okrecu jedne te iste vesti iz FK Partizan a da se nista dobro ni bolje nije desilo. Ostali smo bez Evertona a kako mi se cini, ostacemo i bez Tavambe a o napadacima niko nista ne zbori vec samo okrecu jednu te istu plocu Zdjelar pa Zdjelar a onda Raca pa Raca i da bi smirili sve veci broj nazadovoljnih navijaca, dovedu nekog tamo levaka iz Krusevca grada !?

avatar
Ljubiša Trifković
Thursday, 18.01.2018
12:02
avatar
Povratak kralja_68
Thursday, 18.01.2018
16:08

Koji Leonardo, ima ih više u Brazilu :)

avatar
Bato C.
Thursday, 18.01.2018
11:28

Bojim se da je nazalost Zdjelar vec sve zavrsio sa Legijom iako je veliki Grobar!

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 18.01.2018
11:08

Spremamo tim za Viktoriju, Everton 100% ide, a Zdjelara cekamo do kraja prelaznog roka. Logiko moja! Inace, ako je tacno to da za Ivanovica Legija nudi samo 20 hiljada evra vise i da to sada predstavlja nekakav problem i kamen spoticanja, ja stvarno nemam reci.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 18.01.2018
12:07

Pa Spartaku sigurno znači svaki evro, mi po drugoj strani bi mogli da im damo 10% i to je to.

avatar
Realan_PFC
Thursday, 18.01.2018
19:00

a i nemoramo da povecavamo ponudu zato sto sam igrac nezeli da predje bilo gde sem partizana, spartak jedino moze da ga proda partizanu ili da ga neproda uopste

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 18.01.2018
13:44

Razlog nisu 20000 nego koliko i kako staviti sebi u dzep.Kod nas u fudbalu NIJEDAN posao se ne radi a da se ne odvoji nesto sa strane.Kod privatnih klubova,manje,ali kod ovih bez vlasnika,to je postalo normalno.Zato bez nervoze,ko nas pita

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 18.01.2018
13:07

Razumem ja Spartak, ne razumem Partizan i zasto ne poveca ponudu. Zasto da im damo deset posto kad ce on sigurno iz Partizana otici za vise od 200 hiljada evra? :-D Neka pljunu tih dvadeset hiljada i cao. Pazi, 20 hiljada, ne 200 hiljada je razlog.