Partizan - Vreme je za promene u sastavu?

Autor: Darko Mitrović
petak 01.11.2019.
12:05
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

I sami igrači su postali svesni da ''ovako više ne ide''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Poučen lošim iskustvima s početka sezone, kada je ''rotirao'' igrače, odmarao najstandardnije i doživeo kikseve protiv Napretka i TSC-a, trener Partizana Savo Milošević u poslednje vreme pravi minimalne promene u startnih 11, bez obzira da li je u pitanju Evropa ili Linglong Superliga.

Međutim, još gore je prošao sa takvim opredeljenjem.

Ekipa kojoj se nema šta zameriti na evropskoj sceni, na ovoj ''Linglong'' sceni se sve teže snalazi, što se videlo u mečevima sa Voždovcem u Humskoj, Mladosti u Lučanima i Čukaričkim na Banovom brdu. U ta tri meča, sa ''na papiru'' gotovo najjačim timom, crno-beli nisu osvojili ni bod i sada zaostaju ogromnih 10 bodova za vodećom Crvenom zvezdom.

Već sutra je meč protiv Vojvodine u Humskoj, još jedno teško iskušenje u nezgodnom trenutku za crno-bele, pred najteži ispit koji ih očekuje u četvrtak - protiv Mančester junajteda na Old Trafordu.

Zato će biti zanimljivo koji će sastav ovoga puta izvesti na teren šef struke crno-belih, ali za očekivati je nekoliko promena. Nešto više bi trebalo da saznamo danas posle 14:30h, za kada je zakazana konferencija za medije u SC Partizan - Teleoptik.

Posle prethodnih kikseva, crno-beli su često isticali da im ''okolnosti'' izazvane sudijskim greškama stvaraju dodatni pritisak, ali posle poraza od ''Brđana'', svesni su da je problem postoji i u njihovim redovima.

Svestan toga je i iskusni štoper Bojan Ostojić, koji je ovoga puta bio prilično samokritičan u izjavi za ''Žurnal''.

''U šoku sam, po ko zna koji put primili smo gol u poslednjem minutu... Više ovako ne može: odigramo jednu utakmicu na evropskom nivou, pa prospemo sve'', objašnjava Ostojić.

A kada je u pitanju pomenuta situacija iz poslednjeg minuta, kada je Čukarički iz kontranapada došao do pobede...

''Očekivao sam da će Stojković da pokupi loptu... Teško je svima nama... Ne živi se, na žalost, od jedne dobre utakmice'', zaključuje Ostojić, uz pohvale igračima Čukaričkog na prikazanoj igri.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Friday, 01.11.2019
21:08

Vrijeme za radikalne promjene je davno bilo, jos poslije Vozdovca, ali u Partizanu se to radi , vec poslovicno, poslije kolapsa. U startnoj postavi do daljnjega ne mogu biti, Stojkovic, Ostojic, Asano i Tosic, uz napomenu da se Miletic mora vratiti na stopera jer ga je Savo upropastio forsiranjem na beku. Osim toga formacija se mora mijenjati u 4 4 2 jer se Sadik sam u napadu nepotrebno iscrpljuje.

avatar
leon
Friday, 01.11.2019
19:28

E sad još samo da zaigraju naši najbolji igrači,tandem Vučelić i Vazura,i odmah se borimo za titulu!!!!

avatar
ŠDanilo
Friday, 01.11.2019
18:45

Za početak prebaciti Tošića na klupu.

avatar
Osijek 51
Friday, 01.11.2019
14:59

Ne razumijem zasto se na promjene u sastavu mora docekati totalni sunovrat, katastrofa, pametan covjek vidi prolem nakon 15 minuta...

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 01.11.2019
13:32

Ma hajde ostojiću nije do vas,sudije vas upropastiše...

avatar
REVØLT
Friday, 01.11.2019
13:13

https://youtu.be/I0wq9pZH8Os Moram ovaj link jer na ovom koji ste vi postavili ne postoji mogucnost usporavanja. Stavite na brzinu 0.5 i videcete da je bio faul, jedino ako je to sto smo nas dvojica (a jako frustrira kad uvek isti ljudi ukazuju na greske, samo dvojica, eventualno trojica kad se jos neko tipa PP pridruzi, malo je bezveze to cutanje ostalih) videli neka opticka varka i tu nikakvog dodira nema. Prebacite na 6:03!

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 01.11.2019
13:30

Gde je bio faul?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 01.11.2019
17:20

Ne obracaj ozbiljnu paznju na ono sto on pise jer taj nikad nista nije napisao, a da ima barem male veze sa istinom.

avatar
REVØLT
Friday, 01.11.2019
17:19