Partizan - Vreme je za novo veliko Miloševićevo iznenađenje?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.08.2019.
09:38
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana je već pokazao da može da uradi ono što niko od ne očekuje. Da li je večerašnji duel prilika da ponovi tako nešto?

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbalski događaj dana u Srbiji je duel Partizana i turske Malatije u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Utakmica se igra od 21 čas u Humskoj, a očekuje se da će crno-beli imati veliku podršku sa tribina, još veću nego pre nedelju dana protiv velškog Konas Ki Nomadsa.

Uoči ovog meča, najveća strepnja navijača Partizana jeste da li će desni bek Nemanja Miletić biti spreman, s obzirom da je protiv Mačve doživeo povredu skočnog zgloba.

Ohrabrenje je da je on sinoć trenirao, ali to samo po sebi ne znači da će od prvog minuta moći da zaigra.

Veliki je znak pitanja ko bi mogao da ga zameni, ako ne bude bio spreman, pisali smo i juče da ima nekoliko potencijalnih rešenja, ali teško je prognozirati koje rešenje bi Milošević mogao da izabere.

Podsetimo, on je već pokazao prošle sezone da ume da priredi baš veliko iznenađenje kada je startna postava u pitanju, setite se samo revanša polufinala Kupa u Nišu protiv Radničkog i debija mladog Lazara Pavlovića, koga je na opšte iznenađenje ''lansirao'' među startere i - nije pogrešio.

Možda večeras priredi veliko iznenađenje i na mestu desnog beka.

Druga dilema je da li će od prvog minuta zaigrati novajlija Takuma Asano, ali je realnije očekivati nastup talentovanog Filipa Stevanovića, koji je u prethodne dve utakmice postigao da gola.

Sve ostalo bi trebalo da bude uobičajeno, pa je očekivani sastav crno-belih večeras: Stojković - Miletić (???), Ostojić, S. Pavlović, Brežančić (Urošević) - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, F. Stevanović (Asano) - Sadik.

Inače, eventualna večerašnja pobeda Partizana bila bi najlepši rođendanski poklon defanzivcu Partizana Igoru Vujačiću, koji danas slavi 25. rođendan.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Thursday, 08.08.2019
14:25
avatar
magister
Thursday, 08.08.2019
09:56

Baš ne bih voleo nikakva iznenađenja. Bilo bi dobro da igra Miletić, ali da bude fizički 100% u redu, u suprotnom, na ovakvoj utakmici bi rovit mogao da dođe do povrede koja će da ga udalji i na duže vreme od terena. Nadam se da nećemo primiti gol, po meni - to je večeras prvi zadatak i zaista očekujem i takvu taktiku. Tvrdu igru Partizana. A da onda iz neke kontre iskoristimo makar jednu šansu. To bi bilo savršeno i, uveren sam - dovoljno.

Stojković - Miletić (Šehović), Ostojić, Pavlović, Urošević (Brežančić) - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, Stevanović - Ožegović (Sadik).

avatar
Brajkoo
Thursday, 08.08.2019
11:44

Kako mislis da mali Sehovic igra desnog beka?