Partizan - Vreme je za još jednog debitanta?

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.02.2018.
20:24
Izvor: Sportske.net

Može li on da pokrene crno-bele?

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

''Retko se dešava da naši igrači jako žele da neko potpiše za naš klub. Kada su ga videli, pitali su me da li će i kada će potpisati. To dovoljno govori o njegovom kvalitetu, a nadam se da će Partizan njemu biti odskočna daska za veliku karijeru'', rekao je, između ostalog, sportski direktor Partizana Ivica Iliev na predstavljanju mladog Ukrajinca Jurija Vakulka, 24. januara ove godine.

Dolazak mladog veziste iznenadio je i medije, koji nisu ni spekulisali o tom transferu, sve dok se Vakulko nije pojavio na (probnom) treningu u Partizanu. Tada je oduševio, ali tokom zimskih priprema nije uspeo da se izbori za mesto među trojicom novajlija koji su bili licencirani za evropsku scenu. Prednost su dobili Urošević, Ivanović i Zdjelar.

To je sada irelevantno, s obzirom da je Partizan eliminisan u dvomeču sa Viktorijom Plzenj, ali na domaćoj sceni svakako možemo očekivati Vakulka u sastavu crno-belih.

U prve dve utakmice drugog dela prvenstva nije dobio priliku da zaigra, a s obzirom da je oba meča Partizan loše odigrao i da je sportski direktor Ivica Iliev juče najavio određene promene, možda je vreme da Vakulka konačno vidimo na delu u zvaničnim utakmicama od dolaska u Partizan.

U Lučanima je svoj debi imao Armin Đerlek, protiv Zemuna desni bek Luka Cucin, a čini se da je sada realno očekivati da i Vakulko dobije priliku, pogotovo što u veznom redu crno-belih prilično ''škripi''.

Tošić i Janković su daleko od prave forme, Suma tek na trenutke nagovesti svoje mogućnosti, ali sve je to bilo nedovoljno za povoljan utisak o igri crno-belih.

Može li Vakulko da poveže redove? Možda odgovor dobijemo već u Nišu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ariton
Thursday, 01.03.2018
10:02

Može i Mesi da nam dodje Đukić će sve da upropasti i od njega napravi prosečnog igrača.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 01.03.2018
09:24

Igraci nisu, toliko losu, koliko imamo LOSEG TRENRA!

avatar
$$$ BRACELA $$$
Wednesday, 28.02.2018
22:48

treba kombinovati i samo kombinovati sa mladim igracima vidi se da je malo monoton fudbal koji igraju potrebna je svezina a to imamo na klupi. odmarati par utakmica Jankovica i Tosica i Tavambu.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Wednesday, 28.02.2018
21:30

Stojkovic- Vulicevic (Cucin), Markovic, Mitrovic, Antonov- Zdjelar, Pantic- Vakulko, Ivanovic, Djerlek- Jovanovic. Ja bih tako.

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 28.02.2018
22:18

Ne znam zasto si za Pantica.Jeste da trci,da se trudi,ali njegova igra je bez rezultata,nema lopte za sansu saigracima,on ne ulazi u sansu.Na prvi pogled kao igra,kad se pitas sta je uradio na mecu dobijes jednu nulu.U JSLtreba igrati sa jednim zadnjim i dva napadaca i jedino tu predlazem promenu,umesto Pantica,napadac

avatar
Samjuel L Jackson
Thursday, 01.03.2018
12:55

Ja ne razumem sta se desilo sa Panticem u medjuvremenu dok je bio u inostranstvu. On je koliko se secam bio ofanzivni igrac koji je kao klinac od 16 hrabro ulazio u gol sanse I zabijao golove kao napadac, stalno je bio na ivici kaznenog ili unutra. Sada , nekako je blizi sredini terena , od njega vidim samo kratke pasove ka krilu ili unutra, a od toga I nema neke koristi preterane niti je on nesto spretan u tome.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Wednesday, 28.02.2018
23:00

Taj prvi deo ne zelim da komentarisem, a ovo moze da bude i 4-2-3-1 kako je tu prikazano, a i 4-1-2-1-2, Pantic na # 10 iza 2 Djordja, a Vakulko i Djerlek tamo (levo i desno) gde su i u 4-2-3-1. Kakva je ovo sad kampanja protiv Pantica pocela, odakle duvaju ti vetrovi Hahaha

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 28.02.2018
22:33

upravo tim koji sam ti pisao. mada moramo sa dva spica. jedino da ivanovic igra dosta isturenije onda.