Partizan vraća bivšeg igrača, pitanje je dana?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.07.2019.
19:56
Izvor: Sportske.net

Crno-beli bi mogli da dovedu novo pojačanje u odbrani.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Iako je najviše pojačanja tokom ovog prelaznog roka stiglo za odbranu, ekipa Partizana bi mogla da nastavi sa dovođenjem igraća koji igraju na pomenutim pozicijama.

Sledeći bi mogao da bude Nikola Aksentijević, prenosi "Kurir".

Navodno je samo pitanje dana kada će desni bek koji trenutno igra u Napretku doći u redove Partizana.

Inače, Partizan bi mogao da proda Nemanju Miletića koji ima ponuda, pa bi ostalo upražnjeno mesto kraj desne aut linije iako je stigao Periša Pešukić.

Svemu je prethodila prodaja Rikarda Gomeša od čijeg transfera je Partizan zaradio 3 miliona evra.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Saturday, 27.07.2019
13:17
avatar
Michael
Saturday, 27.07.2019
09:57

Ne njega, ako za Boga znate ... pa jedva smo ga se otarasili!
A da, pomesao sam vas sa upravom koja radi u korist Partizana!

avatar
magister
Saturday, 27.07.2019
08:40

Opet - pojačanja! Prodaš reprezentativca, Miletića, dovedeš igrača koji nije ni među rezervama i vratiš igrača koga si svojevremeno pustio, kao ne baš perspektivnog i - pojačao si se? Prodaš mladog reprezentativca Markovića i pustiš kapitena juniora iz Barselone, a dovedeš dvojicu anonimusa, neubedljivih u prvim nastupima, pojačanje? Prodaš špica koji je u prošloj sezoni dao 26 i dovedeš jednog koga već dve godine seljakaju po pozajmicama, a prošle godine je dao 3, pojačanje?

avatar
magister
Saturday, 27.07.2019
20:17

... Da, Zaboravio sam i ostala *pojačanja*. Bilans će izgleda biti:
Otišli: desni Miletić, Marković, Pavlović, Valijente, Gomeš - sve prvotimci, najbolji igrači; + Zakarić, Nikolić - prvotimci na preko 80% mečeva, veoma dobri igrači; + levi Miletić, povremeni prvotimac, pre toga, tokom godine Janković - prvotimac, Jevtović - prvotimac.
Došli: Pešukić, Brežančić (pušten kao netalentovan pre 10 godina, sad se spinuje kako je on pojačanje!?), možda Aksentijević (isto kao Brežančić, samo nešto mlađi), Vujačić, Dinga, Lutovac (jedini sa nekim pedigreom, mladi reprezentativac), Sadik (išao na razne pozajmice, dao 3 gola prošle sezone), Gigić...
Finansijski bilans? Prodato za oko 13 - 14miliona evra (ako sve uspeju da prodaju, kako se sad priča, a trebalo je da se dobije samo za Pavlovića i Gomeša oko 11 ili 12);
Kupljeni svi zajedno za manje od milion?
I? Samo idiot može da misli da smo se pojačali. A samo beskrupulozni lažov može da o tome tako govori. Partizanova uprava ne ume da stvara prihode, niti joj je to zadatak. Ona ima zadatak da uništi Partizan, a zauzvrat joj se gleda kroz prste što se od tog posla lepo privatno obezbedila.
Kad dodaš tome prodaje prethodnih godina, Leonarda, Đurđevića, Škuletića, pa odmah za njima i omladince Vlahovića i Jovanovića, tako da se predsednikovi ljudi obezbede, da Partizan slučajno ne dobije strelca. Zato Tavamba i Gomeš - odmah se prodaju i dovode pozajmicu za 100h i akviziciju za 150h. Plansko uništavanje!

avatar
ŠDanilo
Saturday, 27.07.2019
07:19

A što bi prodali RMiletića ako već ne možemo da uzmemo neku ozbiljnu cifru za rezprezentativca?

avatar
Душан Терић
Friday, 26.07.2019
23:51

Sve vise pojacanja a mi sveje slabiji. Dovodimo na kilo I bez kvaliteta

avatar
svojnasvome
Friday, 26.07.2019
23:12

Kakvi transferi xaxaxa...kakve alternative olosa Iz uprave

avatar
Saša Ilić
Friday, 26.07.2019
21:23

E jak igrač... Ove sezone.nećemo biti ni treći.Uprava napolje !

avatar
deki trbic
Friday, 26.07.2019
20:58

Ja mislio neki drugi i bolji igrac

avatar
pfc11
Friday, 26.07.2019
20:34

Mi prodasmo SVE sto valja a dovodimo neke drugoligaske igrace.Da oce prodat Scekica ili Zdjelara I dovest nekog dobrog zadnjeg veznog Koji zna brze iznijet loptu bilo bi dobro.U napad takodje jer Ivanovic I Ozegovic su puni snage Al I'm je tehnika I zavrsnica losa.Cudno je da protiv tima Koji igra bunker 90 minutes igraju I Scekica I Zdjelara a Pavlovic Lazar nije ni na klupu momak Koji je po meni jedan of boljih veznog koje Sam gledao.Vjerovatno moraju da igraju igraci Koji su za prodaju.Zao mi je sto je Zakaric otpisan I ako se nije proslavio prosle sezone.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 26.07.2019
20:32

UPRAVA NAPOLJE: St.Pavlović je napunio 18 godina, ima pravo da potpiše duži ugovor od trogodišnjeg. Šta se čeka da mu se ponudi novi ugovor? Iz odbrane jedino mogu da prodaju Vulićevića, Enakea, Uroševića, N.G.Miletića i eventualno St. Pavlovića ako stigne ponuda od 20M €, a igrače poput N.R.Miletića nema smisla prodavati jer mnogo više vrede nego što će realno neko dovoljno para ponuditi za njih. Dovedite pojačanja, a ne igrače koji ovima koji sada igraju nisu ni do kolena, kakav Aksentijević - UPRAVA NAPOLJE, dovedite 2 igrača koji će garantovati golove!