Partizan vodi, a među navijačima apatija (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.12.2018.
19:19
Izvor: Sportske.net

Vodi Partizan na poluvremenu utakmice sa Zemunom, ali među navijačima nema previše radosti i pozitivnih utisaka.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Poslednja utakmica 19. kola Super lige Srbije igra se u Humskoj, a Partizan nakon prvog poluvremena ima gol prednosti u susretu sa Zemunom.

Vodeći gol za crno-bele postigao je Rikardo Gomeš u 27. minutu, a iz treće dobre prilike koju je imao u prvom delu.

Pored vodećeg gola i šansi koje je imao reprezentativac Zelenortskih Ostrva dobar pokušaj imao je i Goran Zakarić ali je tim Zorana Mirkovića na odmor otišao sa golom prednosti.

Treba reći i to da je Zemun u uvodnim trenucima utakmice imao odličnu priliku preko Miljana Vukadinovića i da je Vladimir Stojković sjajnom intervencijom sačuvao gol.

Pomalo je nerazumljivo, ali među navijačima Partizana koji utakmice crno-belih komentarišu na društvenim mrežama kao da nema zadovoljstva zbog vođstva njihovog tima.

Uglavnom su tu negativni komentari, verovatno zbog činjenice da Zvezda ima veliku bodovnu prednost i zbog toga što se stiče utisak da je borba za titulu završena pre zimske pauze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 05.12.2018
20:27

Ne znam sta hoce ljudi, kako igramo vec duze vreme, ovo je rapsodija...

avatar
petar000
Wednesday, 05.12.2018
21:25

Kakva bre rapsodija? Ne mozemo da resimo ni jednu utakmicu ko ljudi. Iskreno ja gori Partizan ne pamtim, mozda ne toliko po rezultatima, ali po utisku koji ostavljaju potpisujem da je ovaj najgori. Sto je jos tuznije, u proslosti, koliko god da smo bili losi mogao si da se uhvatis za nekog igraca i da kazes da je on bar neki dobitak propale sezone, a ovo trenutno, po meni, osim Valijentea skup najvecih promasaja ikada.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 06.12.2018
20:32

Nadam se da se neces naljutiti ako ti kazem da malo preterujes:-D Kakav ti je utisak ostavljala ona ekipa u SL pre tri sezone, seti se:-D