Partizan više "ne poklanja poluvreme"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.02.2019.
19:43
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Da li se nakon dve utakmice u prolećnom delu sezone može govoriti o velikoj promeni u igri Partizana?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nisu mogli u Humskoj da požele bolji početak prolećnog dela sezone. Crno-beli su sa dve ubedljive pobede pokazali da ne odustaju od trofeja, a ujedno su napravili i sjajnu uvertiru za 159. "večiti" derbi.

Jučerašnji trijumf nad Proleterom režirali su Rikardo Gomeš i Nemanja Nikolić, tandem u koji navijači polažu nade pred gostovanje Crvenoj zvezdi.

"Delujemo kao tim, igramo tako i vidi se šta nam je cilj – pobeda i golovi. Nadam se da ćemo održati ovu konstantnost i nastaviti dalje da golovima i dobrim partijama unosimo radost u crno-belu porodicu", rekao je Nemanja Nikolić.

Crno-beli su na dva takmičarska meča u 2019. godini postigli šest pogodaka, a nisu primili nijedan. Tendencja koja može da raduje navijače.

"Slažem se. Potpuno drugačiji Partizan, željan golova, pobeda, dominiranja na terenu i koji više ne poklanja protivniku poluvreme i rezultat", podvlači Nikolić.

Sledi priprema za utakmicu sezone, meč koji bi mogao da vrati crno-bele u borbu za šampionsku titulu uprkos tome što Zvezda ima 15 bodova prednosti.

"Mislima smo sigurno već usmereni ka derbiju. Sama utakmica donosi određenu tenziju i pritisak. Spremaću se kao i do sada, a to znači da neću razmišljati preterano od ponedeljka do petka, jer ne želim time da se opterećujem", zaključio je napadač Partizana.

Utakmica 24. kola između Crvene zvezde i Partizana zakazana je za 2. mart, a meč će početi u 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Impozantno
Sunday, 24.02.2019
20:54

I sta sad? I da pobedite sve do kraja nista sem kupa se ne moze osvojiti,da nam je bar malo normalna uprava da smo doveli 2,3 kvalitetna igraca onda bi sad bila druga prica.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 24.02.2019
20:46

Ako Tosic PONOVO ne bude mogao, a ni Pantic i Ivanovic, to ce vec biti katastrofalan hendikep. Ne mogu da verujem da je prelazni rok prosle zime bio vrhunski naspram ovog sada koji uopste nije ni bio DOLAZNI.