Partizan već pronašao zamenu za Stojketa?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 03.12.2019.
09:42
Izvor: Sportske.net

Vladimir Stojković nema sezonu iz snova, ali ima puno poverenje crno-belih. Ipak, Partizan traga za golmanom koji bi mogao da ga zameni na duže staze.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Partizan će u januaru krenuti po novog golmana.

Pored Stojkovića, Stevanovića i Kljajića, Partizan bi mogao da doda još jednog golmana na svoj spisak, a to je Marko Ilić, golman Voždovca, prenosi "Mozzartsport".

Potrebna je zamena za Vladimira Stojkovića na duže staze, a reklo bi se da u Partizanu ne veruju dovoljno golmanu Stevanoviću i Kljajiću za mesto u startnoj postavi među stativama.

Ovaj golman ima 21 godinu, već je mladi reprezentativac i branio je kod oba selektora što govori da se radi o trenutno najboljem mladom golmanu Srbije.

Stojkovićevo mesto je i pored lošeg izdanja u Holandiji nedodirljivo ove sezone, ali nemojte se čuditi ukoliko Ilić već u januaru bude prva zamena za nekadašnjeg seniorskog reprezentativca Srbije.

Inače, ovaj momak ima i neverovatan skor kada se radi o kaznenim udarcima, odbranio je šest penala od 13 u svojoj karijeri u Super ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 03.12.2019
21:27

Nesto tog ILICA nisam posebno zapazio, meni se dopada onaj ROSIC...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 03.12.2019
18:48

Muki somina. :D

avatar
Dušan Stanić
Tuesday, 03.12.2019
15:41

Hahahahaha coveka koji je mnogo puta branio za reprezentaciju i vi mu trazite zamenu sramotaaaa nemam reci izuzetno lose radite svoj posao imate Stevanovica takodje i Kljaica prvo golmani vam nisu u nikakvoj formi kao da nemaju trening dajte povecajte im trening radite analize posle svake utakmice sa njima i videcemo ko ce se pokazati

avatar
REVØLT
Tuesday, 03.12.2019
14:07

Zaboravili ste Popovica zvanog Pop.

avatar
MMK
Tuesday, 03.12.2019
13:32
avatar
Čeki
Tuesday, 03.12.2019
11:46

To da je talentovan jeste, ali da mu se uzima kao jedan od parametara to sto je pozivan od oba selektora u mladu reprezentaciju u ovoj zemlji ne znaci nista. Jer vecina igraca koji se pozivaju, ne pozivaju se zbog talenta, nego iz drugih razloga. Dakle, talentovan jeste, ali pozivi u reprezentaciju kod nas ne mogu nista znaciti po pitanju ocenjivanja njegovih kvaliteta. A Stojketu zelim sto duze da ostane, on je za Zvezdu najveca sansa kad vec sa igrom ne mozemo da se sastavimo :D