Partizan - Vazura najavio potpunu rekonstrukciju tima, stiže ogroman broj ponuda!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.06.2019.
21:31
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Veliko interesovanje za igrače Partizana, ne samo za Pavlovića i Rikarda.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Još uvek se čekaju prvi konkretni potezi Partizana u aktuelnom prelaznom roku, ali nekih nagoveštaja već ima, pre svega oko transfera Strahinje Pavlovića u Juventus.

Navijači istovremeno očekuju i velika pojačanja kako bi se izborio plasman u Ligu Evrope, ali i kako bi se naredne sezone šampionski pehar vratio u Humsku.

Na tu, ali i mnoge druge teme je na ''TV Partizan'' danas govorio generalni direktor kluba Miloš Vazura, koji se najpre kratko osvrnuo pa prošlu sezonu, koju je Partizan završio osvajanjem Kupa Srbije.

''Teška godina, možda jedna od najtežih, dosta duga i finansijski je bila mnogo teška i takmičarski. U prvenstvu, nažalost, nije bilo kako treba, dosta smo kasnili za našim glavnim rivalom, ali uzeli smo taj Kup i ponosni smo na taj trofej. Čestitam igračima, stručnom štabu, ali i Bati Mirkoviću, Gordanu Petriću, pa i Đukiću.

Nismo imali velike transfere, imali smo ponudu da prodamo Rikarda za 4 miliona u Saudijsku Arabiju. Nismo mogli da nađemo zamenu i nismo hteli da ga pustimo. To je onda značilo da ćemo teže pregurati ovu godinu. Ali, uspeli smo'', istakao je Vazura.

Ono što sada sledi, jesu velike kadrovske promene u aktuelnom sastavu tima, a prema Vazurinim rečima, veliki broj igrača ima ponude iz inostranstva.

''Moramo u potpunosti da rekonstruišemo tim. Mislim da ćemo imati dobar prelazni rok, da neke igrače što kasnije prodamo, da bismo prošli što dalje u Evropi, a prioritet je plasman u grupnu fazu LE.

Moramo da napravimo dobar tim. Za nas je prelazni rok krenuo pre mesec dana. Naši skauti konstantno rade po 7-8 sati, šef struke Savo Milošević takođe i blizu smo dovođenja, ali i prodaja nekih igrača.

Iznedrili smo par mladih igrača, zahvaljujući Bati Mirkoviću je standardan postao štoper Strahinja Pavlović i imamo dosta ponuda za njega, kao i za Rikarda. Ne manjka ponuda ni za Nikolićem, Zakarićem, Miletićem, Svetom Markovićem, Zdjelarom, Šćekićem... Videćemo sa stručnim štabom'', zagonetan je Vazura.

Ipak, svestan je da bi moglo da dođe i do određenih grešaka u izboru novajlija, ali...

''Na nama je da uradimo dobro prelazni rok, a ako i bude nekih grešaka, da mi imamo dobar tim, da te greške ne utiču na rezultat. Svesni smo da neke stvari nisu dobro urađene, ali ne tako kako se priča. Ja sam ponosan, svake godine smo osvojili neki trofej.

Najbitnije su naredne tri nedelje. Treba da dovedemo što kvalitetnije igrače, a da one koje moramo da prodamo, to učinimo što kasnije, da bismo se kvalifikovali u Ligu Evrope.

Moramo da imamo finansijsku stabilnost, a iz te stabilnosti doći će i rezultat'', poručuje Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 04.06.2019
13:31

Dok ovaj ne ode i onaj drugi V, novinar-političar, neće nas sunce ogrejati.

avatar
Man united
Tuesday, 04.06.2019
15:22

Не помињеш оног трећег, филозофа-демагога?

avatar
Slavko Knezevic
Tuesday, 04.06.2019
13:30

Najvece pojacanje je odlazak ove zvezdine uprave iz Partizana.

avatar
MMK
Tuesday, 04.06.2019
13:27

Cekaj, nije mi jasno... Kasnije je ce prodavati igrace da bi sto dalje dogurali u kvalifikacijama? To znaci da ne planira da se plasira u grupnu fazu ili da planira da rasproda tim ako to uradimo?

avatar
Poznavalac
Tuesday, 04.06.2019
08:48

dokle vise da se urusava klub??ovi planiraju i prelazni rok da odrade ijos da ostanu da vode klub?sramno sta smo doziveli,uspeli su da nas spuste na nivo javora ,a bicemo jos slabiji vremenom..

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 03.06.2019
22:26

Jos uvek je tu?

avatar
Osijek 51
Monday, 03.06.2019
22:06

Ako na pocetku priprema nije formiran tim, prica o Evropi je pusta zelja. Isto tako pokazalo se kao neproduktivno da kvalifikacije igraju oni igraci koji sigurno odlaze. Ko nije u ekipi mentalno taj nije ni fizicki...

avatar
mihmar
Monday, 03.06.2019
21:42

A nista od najavljivane rekonstrukcije stadiona ?