Partizan uputio poziv koji se ne odbija!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 16.04.2018.
18:08
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Verujemo da će ova akcija fudbalskog kluba Partizan naići na ogroman odziv i da će na duže staze dati odlične rezultate.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Omladinska škola fudbalskog kluba Partizan uputila je poziv dečacima rođenim u periodu od 2009. do 2012. godine da se priključe treninzima mlađih selekcija i postanu deo crno-bele porodice.

Partizan zvanično ima drugu najkvalitetniju školu fudbala u Evropi i cilj ove akcije jeste da sva deca koja imaju potencijala krenu sa treninzima na jednoj od dve lokacija u Beogradu.

Direktor Omladinske škole FK Partizan Vanja Radinović objasnio je da će dečaci koji se odazovu pozivu moći da treniraju sa odgovarajućim selekcijama na terenu Milutin Šoškić ispod južne tribine stadiona u Humskoj, ili na terenima SC Partizan - Teleoptik u Zemunu.

Na stadionu partizana treninzi će se održavati utorkom i petkom od 17 časova i 30 minuta, dok će se u SC Partizan - Teleoptik raditi ponedeljkom i četvrtkom u istoj stanici.

Zanimljivo je da osim uzrasnog nema nikakvih drugih ograničenja za zainteresovane dečake što znači da se treninzima mogu priključiti i članovi drugih škola fudbala.

Treninzi će biti održavani u narednim nedeljama i mesecima što znači da će dečaci koji se uključe u rad moći da se nametnu i da postanu deo crno-bele porodice ukoliko na delu dokažu da imaju talenat i potencijal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dzamburu NKoma
Tuesday, 17.04.2018
00:59

Ovo bi trebalo sve sportske organizacije redovno da rade - zbog dece i odvajanja od loseg drustva i ulice, a mozda iskoci i neki buduci sportski miljenik nacije...