Partizan ubedljiv, Musa odmah pogodio!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.01.2019.
16:57
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana i Teleoptika odigrali su u nedelju trening utakmicu zatvorenog tipa. "Stariji brat" ubedljiv, pogodio Musa Ndžaje.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Prvi kontrolni meč u 2019. godini fudbaleri Partizana odigrali su iza "zatvorenih vrata" u SC Partizan-Teleoptik u Zemunu.

Rival pulena Zorana Mirkovića bila je filijala crno-belih, ekipa Teleoptika koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije i na polusezoni zauzima četrnaestu poziciju.

Bila je to prilika da Mirković u dva poluvremena izvede dve različite postave i da na delu vidi novajliju Musu Ndžajea koji se odmah pokazao u lepom svetlu.

Partizan je slavio rezultatom 4:1 (1:1) golovima Zorana Tošića, Gorana Zakarića, Muse Ndžaja i Đorđa Ivanovića. Jedini gol za "Optičare" postigao je Boško Guzina.

Sastavi timova:

Partizan (I poluvreme): Kljajić, Enake, Ostojić, Balaž, Urošević, Kosović, Šćekić, Jovanović, Stevanović, Tošić, Rikardo;

Partizan (II poluvreme): Jovičić, Nemanja G. Miletić, Vulićević, Pavlović, Nemanja R. Miletić, Smiljanić, Zdjelar, Zakarić, Pantić, Musa, Ivanović;

Teleoptik (I poluvreme): Popović, Vlalukin, Antonijević, Bošnjak, Šiškov, Peličić, Karišić, Dragić, Guzina, Vorotović, Vujanić;

Teleoptik (II poluvreme): Trnić, Krstić, Vlalukin, Čermelj L, Matović, Čermelj F, Milosavljević, Nović, Babović, Kokir, Dramani.

Crno-beli nastavljaju sa pripremama u Beogradu, a krajem sledeće nedelje čeka ih selidba u Antaliju gde će biti obavljen glavni deo priprema za prolećni deo sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 21.01.2019
23:09

Kako su predstavljeni sastavi sugeriše da za dva mesta u srednjem redu konkurišu Šćekić, Kosović, Zdjelar i Smiljanić? Po meni - četvorka sa kojom bi se mogli pozdraviti, a pogotovo sa Šćekićem i Kosovićem.