Partizan ubedljiv, majstorija Vulićevića!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.07.2018.
19:50
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana vratili su se na pobednički kolosek nakon poraza od Rostova. Crno-beli u četvrtoj proveri u Sloveniji savladali Goricu.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Vicešampion Srbije odigrao je u nedelju četvrtu kontrolnu utakmicu u sklopu centralnog dela priprema za novu sezonu koje ekipa sprovodi u Sloveniji.

Nakon pobeda nad Honvedom i Krakovijom, te poraza od Rostova, fudbaleri Partizana danas su savladali slovenačku Goricu rezultatom 3:0 (1:0) i tako ponovo izašli na pobednički kolosek.

Partizan: Kljajić (od 46' Popović) - Vulićević (od 74' Enake), Jevtović (od 74' Mitrović), N. G. Miletić, Urošević - Vakulko, Kosović, Đerlek (od 69' Kokir), Ivanović (od 60' S. Jovanović) - Ožegović, Tavamba (od 69. Ilić);

Miroslav Đukić izveo je kombinovani sastav ali se ekipa dobro pokazala pa je već nakon prvog dela igre Partizan mogao da ima dva ili tri gola prednosti.

Prvu šansu na utakmici imali su igrači Gorice u 8. minutu kada je Andrej Kotnjik stvorio sebi prostor za udarac i testirao budnost Filipa Kljajića koji je loptu izbacio u korner.

U četrnaestom minutu igre crno-beli stižu do vođstva. Lopta je posle udarca Armina Đerleka rikošetirala od noge Leandrea Tavambe do Ognjena Ožegovića koji je sa ivice peterca šutirao dovoljno snažno da golman Gorice ne stigne da interveniše.

Do odlaska na odmor još nekoliko prilika za Partizan. Strelac vodećeg gola Ožegović na isteku pola časa igre šutira pored gola iz okreta, dok je Leandre Tavamba šest minuta kasnije promašio prazan gol sa pet metara.

Nastavak utakmice doneo je još dva gola u mreži Slovenaca, ali i šansu za Gabrijela Enakea da upiše debi u crno-belim dresu.

Pre nego što je Rumun zamenio Miroslava Vulićevića Partizanov desni bek postigao je prelep gol sa dvadesetak metara i tako duplirao prednost crno-belih.

Šest minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka Slobodan Urošević koristi lošu reakciju odbrane Gorice i nakon kornera uspeva da ubaci loptu u mrežu.

Sledeću kontrolnu utakmicu Partizan igra u utorak protiv ukrajinske Zarje.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bomby
Sunday, 01.07.2018
22:27

Zasto je Ozegovic jos uvek u Partizanu?

avatar
Matara
Sunday, 01.07.2018
20:46

Vakulko odlican,trebalo bi da dobija cesce sansu da igra.

avatar
DelijaMilic
Sunday, 01.07.2018
20:14

Pa takve samo i mozete da pobedite u rangu sa Surdulicom !!!

avatar
Nikola_b20
Monday, 02.07.2018
05:52

Ne brini ti za nas,nego smišljajte izgovore,sta ćete reci kada se ne kvalifikujete ni u LE

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 01.07.2018
19:55

Miroslav Kristiano Vulićević