Partizan u Sloveniji, povratak "otpisanog"

Autor: Beta Beta
utorak 02.07.2019.
11:57
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana danas kreću na drugi deo priprema u Sloveniji, gde će odigrati četiri pripremne utakmice uoči početka nove sezone.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Kako se navodi na sajtu Partizana, ekspedicija crno-belih posle prepodnevnog treninga kreće u Sloveniju, gde će biti smeštena u hotelu Habakuk na Pohorju.

Na pripreme putuju: Stojković, Stevanović, Kljajić, Popović, Miletić Nemanja, Pešukić, Marković, Dinga, Ostojić, Pavlović Strahinja, Vujačić, Urošević, Šehović, Smiljanić, Šćekić, Zdjelar, Stevanović Filip, Pavlović Lazar, Ivanović, Tošić, Suma, Ožegović, Rikardo, Lutovac, Milosavljević, Lakčević, Jovanović i Stanojlović​.

Kao što vidite, na spisku se nalazi Slobodan Urošević koji nije prošao pripreme na Zlatiboru, ali na spisku nema Armina Đerleka.

Fudbaleri Partizana će 3. jula igrati prvu pripremnu utakmicu protiv slovenačkog drugoligaša Rogoške, a tri dana kasnije protiv Olimpije, na stadionu Stožice u Ljubljani.

Za 10. jul zakazana je utakmica protiv Bordoa i igraće se u Klagenfurtu, dok će crno-beli poslednju utakmicu na pripremama odigrati 13. jula protiv madjarskog prvoligaša Pakšija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Tuesday, 02.07.2019
17:32

Gde je logika da vratis klinca I Buducnost, djerleka, a zoves urosevica pored sehovica I vrezancica koji je navodno tu vec...il pak ovo znaci da ste I to slagali...uprava napolje

avatar
paok
Tuesday, 02.07.2019
13:46

Sta je sa tim prodajama sto najavljuje Vazura. Mislimo li mi sklapati tim ili sa ovim jadnicima igrati celu godinu.

avatar
Flex2302
Tuesday, 02.07.2019
13:43

Znaci nista od najavljivanih pojacanja? Opet borba za 3-4 mesto. Uprava napoljeeee...

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 02.07.2019
12:01

Otpise Musu i Djerleka pa vrati Djerleka (u jednom trenutku je trebao i Musa da se vrati, ali, ipak nije), sad je opet precrtao Djerleka, ali, vratio Urosevica, ocekujem da uskoro kaze i Urosevicu da može da se vrati, a pozove nekog klinca iz Teleoptika koji igra desno krilo ili špica:-D:-D:-D

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 03.07.2019
12:53

Vratio se Djerlek, gde je nocas bio Hahaha

avatar
Peca Partizan
Tuesday, 02.07.2019
12:00

gde vam je napadac