Partizan u problemu, Rusi šalju projektile u Jovičićevu mrežu!

Autor: Darko Mitrović
petak 29.06.2018.
18:52
Izvor: Sportske.net

Crno-beli kvare utisak posle dve pobede na pripremama u Sloveniji.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan danas u Gornjoj Radgoni igra treću kontrolnu utakmicu na aktuelnim pripremama, ali za razliku od prethodne dve, crno-beli posle prvog poluvremena ne mogu da se pohvale rezultatom.

Rostov vodi sa 2:0, iako je Partizan u većem delu prvog poluvremena imao više od igre.

Na prvi gol čekalo se do 20. minuta, kada Mirzov pogađa sa nekih 17-18 metara, bio je to oštar udarac u donji desni ugao Jovičićevog gola.

Samo minut ranije, Partizan je opasno pripretio preko Sejdube Sume, ali je golman Rostova odlično zaustavio taj udarac.

Timofej Kalačov je u 23. minutu duplirao prednost Rostova, bio je to još jedan udarac sa distance, iskosa sa desne strane i Marko Jovičić je ponovo nemoćan - 0:2!

Svetozar Marković u 25. minutu zahvatio loptu u padu, ali nije bio precizan. Pokušavao je Partizan da do poluvremena makar prepolovi ovo vođstvo rivala, opet bez uspeha...

Patrtizan je danas nastupio u sastavu: Jovičić - Nema Miletić, Z. Šehović, S. Marković, M. Mitrović - S. Zdjelar, D. Pantić, M. Janković, S. Suma, Đ. Ivanović - N. Nikolić.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Friday, 29.06.2018
20:10

Kod prvo gola Zdjelar je bio angažovan kao da ima ulogu napadača, a ne zadnjeg veznog. Drugi gol bi svaki malo bolji golman odbranio.

avatar
Dalibor Stanojevic
Friday, 29.06.2018
19:33

Pa šta tu ima čudno? Mi to radimo 10 godina unazad i reprezentacija i partizan i zvezda...zamaži oči sa slabim timovima i velikim pobedama a kad dođe pravi protivnik oni neznaju šta ih snašlo

avatar
petar000
Friday, 29.06.2018
19:25

Nisam hteo da pisem nista posle prve dve pripremne, kao ajde pobedili smo pa nema smisla da kritikujem. Ono sto je meni uocljivo vec sad, da mi ni ove sezone ni za pedalj necemo igrati bolji fudbal nego prosle. Ekipa kao ekipa je prilicno zanimljiva, a li sa Djukicem na klupi mi cemo biti u rangu Radnickog, Spartaka i Cukarickog. Covek jednostavno ne zna, i bolje da su njemu isplatili penale i oterali ga nego sto su dovodili igrace. Vece bi koristi imali. Odigramo sasvim prosecne utakmice protiv Madjara i Poljaka i onda slusam njegove izjave, ZAISTA smo mnogo dobri, ZAISTA igramo fenomenalno, ZAISTA svi igraci ovo... ALO BRE, o cemu ti pricas? Znaci, ne znamo ni da napadamio, ni da se branimo. I definitivno mi je sada jasno da to sto Suma slabo igra je posledica toga sto smo mi kao ekipa ocajni. Nema igre, nema ideje, usporavamo svaki napad, komplikujemo, ne vracamo se u odbranu dobro, znaci sve ono sto nas je krasilo i prosle sezone, isto je i sad. I mozete da mu dovedete celu reprezentaciju Brazila mi necemo drugacije igrati jer covek je promasio profesiju. On jednostavno ne vidi sta ne valja u nasoj igri, a ima mnogo toga sto nije dobro. Zato, ako ga ne oteramo pre pocetka sezone, zavrsice se pre nego je i pocela. Naravno Jankovica takodje najuriti kao stetnog i ako treba platiti mu da ode.

avatar
Bomby
Friday, 29.06.2018
21:39

U pravu ste za sve sto ste rekli...i mesi i ronaldo da dodju dzaba nam kada covek ne zna nista o trenerskom poslu,ispascemo odma na startu kvalifikacija,zvezda ce nam u startu pobeci dosta bodova i tek onda cemo ga otpustiti i opet platiti dobru cenu za njegov ugovor,a sezona ce biti uveliko upropastena.Bolje da su ga odma otpustili,nemamo los tim...

avatar
Ton4i
Saturday, 30.06.2018
14:37

Pa vidi,meni se kako vreme odmice sve vise cini da je Djukic zapravo doveden da tudje ideje sprovodi u delo,nesto kao noc pre utakmice mu posalju spisak prvog tima i ovaj zatim samo odradi ostalo.
I previse deluje mekano u odnosu prema igracima,ko da je izgubio sav temperament,ko da su mu igraci njegove bebe pa ih kao mazi i hvalise,a ovamo pelene pune do vrha :D

avatar
grobar07
Friday, 29.06.2018
19:00

bravo treneru, čeka nas fenomenalna sezona, 30 bodova zaostatka za Zvezdom, najmanje.

avatar
Zoran Vukic
Friday, 29.06.2018
19:00

Dukic po staro ko prslu sezonu toplo-hladno