Partizan u problemu, povredio se novajlija?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.07.2018.
10:35
Izvor: Sportske.net, b92.net

Trener crno-belih Miroslav Đukić će morati da menja planove...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Posle odličnog rezultata u Nikšiću (3:0 protiv Rudara) na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, iz Partizana stiže i jedna loša vest.

Naime, kako danas prenosi B92, novi napadač crno-belih Nemanja Nikolić doživeo je povredu časice kolena, zbog čega je morao da napusti teren u 64. minutu i zbog čega će, prema prvim procenama, pauzirati oko mesec dana!

Indirektno, na ovu temu se oglasio i sam Nikolić, koji je na Instagramu napisao:

"Sra*a se dešavaju u životu. Ono što je bitno je kako se nosimo sa lošim trenucima. Ne dozvolite da vas definišu, nastavite da tragate za svojom srećom".

Sve ovo se događa nekoliko dana posle odlaska Tavambe u saudijski Al Tavun i dok traju intenzivni pregovori oko odlaska Ognjena Ožegovića u inostranstvo.

Ukoliko se najave obistine i Ožegović ode, trener Partizana bi pred narednu rundu kvalifikacija ostao samo sa jednim klasičnim napadačem, još jednim novajlijom - Rikardom Gomešom.

Naravno, za očekivati je da u tom slučaju i uprava crno-belih reaguje narednih dana, pa ne treba da iznenadi ako Partizan ovog leta angažuje i treće pojačanje u napadu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Sunday, 15.07.2018
13:26

Mislim da je ovo od Boga data prilika Ivanoviću i on će je sigurno iskoristiti.Neverovatno je koliko nema sluha i njuha Đukić u uparivenju tandema.Tu je i ,ako nije precrtan Jovanović,a kome se on zamerio u Partizanu ne znam,međutim,dečko da ode bez prave prilike je kriminal.

avatar
NS SHADOW
Sunday, 15.07.2018
21:19

djukic je saboter kakvog svet jos nije video, ali, uprava je tu glavni problem.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 15.07.2018
13:15

Da je uprava Partizana sposobna da nađe sponzore Partizan bi sada prodao Ožegovića i doveo pojačanje na pozicije napadača, ali u pravom smislu reči pojačanje. Leonardo treba da bude prioritet jer može da igra i napadača, a kasnije i krilo ako Nikolić ili neki drugi napadač bude u formi za startnu postavu. Osim Rikarda, Nikolića i Leonarda i Ivanovića koji mogu i u špicu i na krilu Partizan treba da reši problem ugovora sa Jovanovićem i da ozbiljnije kokuriše za tim nego li prošle sezone. Uz Leonarda i zadnjeg veznog tipa kakav je bio Everton moglo bi se reći da Partizan ima ozbiljan tim za grupnu fazu LE.

avatar
Brajkoo
Sunday, 15.07.2018
11:32

Dajte sansu Djoletu

avatar
NS SHADOW
Sunday, 15.07.2018
10:56

Stojkovic (Popovic, * Trnic)- Enake (Vulicevic), Markovic (Miletic), Valiente (Ostojic ili Bosnjak- Mitrovic bolji od sve trojice), Sehovic (Miletic)- Zdjelar (Jevtovic), ? (Kosovic- nije centralni vezni, ali, tu smo vecito bili u deficitu)- Tosic (Djerlek- decko nije krilo, ali, ni tu nismo uvek bili u suficitu), Pantic (Suma), Ivanovic (Kokir)- Jovanovic/Gomes (Nikolic- uzasan tajming (ima) za povredu); prodati Jankovica i ozegovica, Cucina i Urosevica pozajmiti i to ovog prvog samo na pola sezone ako ikako moze:-D E, da, nadam se i da ce ''plavo-zuti'' ostati:-D

avatar
NS SHADOW
Sunday, 15.07.2018
10:37

JOVANOVIC & IVANOVIC >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ozegovic