Partizan u pregovorima oko još jednog štopera, ali on ima drugu želju!

Autor: Darko Mitrović
petak 14.06.2019.
12:30
Izvor: Sportske.net

Stekao se utisak da bi nerado došao u Humsku, da to nije ono što iskreno želi u ovom trenutku...

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Partizan bi do kraja nedelje trebalo i zvanično da predstavi svoja nova pojačanja na poziciji štopera, Dominika Dingu i Igora Vujačića, ali ni to nije sve. Crno-beli žele još jednog defanzivca, s obzirom da se očekuju odlasci Strahinje Pavlovića i Svetozara Markovića, a sa Bojanom Ostojićem još nije potpisan novi ugovor.

O Urošu Vitasu, bivšem štoperu Rada, se odmah po završetku sezone pisalo kao potencijalnom pojačanju Partizana, ali su potom te priče utihnule.

Danas, međutim, ta opcija ponovo postaje aktuelna, jer je sam fudbaler potvrdio da njegov agent pregovara sa čelnicima Partizana oko potencijalnog transfera.

Podsetimo, Vitas je trenutno član kazahstanskog Irtiša, a pomenutu izjavu je dao za tamošnji ''Sports.kz''.

''Blizu smo potpisivanja ugovora o transferu u Partizan. ja sam u Pavlodaru, a moji agenti pregovaraju sa beogradskim klubom.

Iskreno, želeo bih da ostanem u Kazahstanu, ali imam informaciju da novo rukovodstvo ne želi da vidi neke igrače u timu'', istakao je Vitas.

Ovaj momak će u julu napuniti 27 godina. U Srbiji je u seniorskoj konkurenciji igrao samo za Rad, odakle se 2014. preselio u Gent, a pre dolaska u Kazahstan branio je boje i Mehelena.

Sa Irtišom ima važeći ugovor do kraja ove godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 14.06.2019
13:09

Prodace Pavlovica, Markovica i Nemu Miletica, raskinuce ugovor sa Valienteom i najverovatnije nece produziti ugovor sa Ostojicem pa zato i dovode toliko stopera.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 14.06.2019
21:56

Ne verujem da će Miletića da prodaju, nema ko desnog beka da igra, ovaj CG što je došao ne verujem da će dalje od klupe...

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 15.06.2019
09:03

Pa kad nismo u stanju Lakicevica da dovedemo, a na GE ocigledno ne racunaju. Mozda njega jedino nece prodati, da, a ni ne treba jer ni za njega ponuda i nije bas neka.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 14.06.2019
12:44

Vitas i Rajkovic, Dinga i Markovic/Ostojic.