Partizan u Malatiji kreće od nule, Suma spreman za "rat"!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 13.08.2019.
11:43
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri "crno-belih" u dobrom raspoloženju pred novo evropsko gostovanje.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Partizan u sredu putuje u Tursku gde će dan kasnije odigrati revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa ekipom Malatije.

O očekivanjima u revanš utakmici posle rezultata u Beogradu od 3:1 govori štoper Partizana Bojan Ostojić.

"U Tursku idemo izuzetno oprezni, posle pobede u Beogradu od 3:1 stvorila se velika euforija,ali i lažna slika da je Malatija tim koji se bez problema može savladati 5:0. Zaista smo fantastično odigrali, ali i imali sreće što smo ih šokirali ranim golom. Videli ste da su čvrsti, brzi i da sa njima nećemo biti lako na njihovom stadionu pred domaćom publikom."

"Imali su i oni dovoljno vremena kao i mi da sve proanaliziraju i vide gde su i grešili i šta su im prednosti i mane u odnosu na naš tim, koliko god im bilo otežavajuće kako kažu što im prvenstvo počinje za koji dan, toliko su sad imali i više vremena da se odmore."

"Videli smo u nedelju u ligi da sve može da se okrene i stoga nema mesta euforiji već strpljivo, polako, skoncentrisano i sa punim gasom gde treba. Bez euforije idemo na meč, a utakmicu u Beogradu arhiviramo kao da počinjemo od nule. Što se mene tiče, radim terapije, daće Bog da bude sve kako mi želimo."

Svoja nadanja pred veoma bitan meč istakao je i Sejduba Suma.

"Sa moje tačke gledišta utakmica neće biti mnogo drugačija osim nekih malih detalja. Sve je u mentalititetu i želji koliko želimo da pobedimo ovu utakmicu i verujem da idemo maksimalno skoncentrisani i sa puno motivacije. Svi znamo da idemo u neku vrstu ‘rata’ u kojoj treba pripremiti sebe za taj meč. Jedini način je da o tome razmišljamo i verujem da momci imaju veru da to urade", istakao je ofanzivni vezista "Parnog valjka".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Tuesday, 13.08.2019
12:06

''Đirona je sporazumno raskinula ugovor sa Sejduom Dumbijom pa je napadač iz Obale Slonovače slobodan igrač.'' :-D

avatar
REVØLT
Tuesday, 13.08.2019
11:49

Zbog onog sramnog sudjenja u prvoj utakmici u cetvrtak, mi smo morali da odmaramo neke igrace protiv Napretka, a da smo ih dobili 4:0, 4:1 ili 5:1 sto bi i bio neki realan rezultat, verovatno bismo i u Krusevcu igrali u najjacem ili skoro najjacem sastavu. Jeste li vi videli onaj ofsajd pre gola Malatije (nesto nisam primetio da se pise o tome), ono bi video i neko sa samo 20-30% vida, toliko je bilo ocigledno! Mnogo smo mi bre veliki.