Partizan u Kijevu igra za nastavak sjajnog niza

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.12.2017.
15:59
Izvor: Sportske.net

Ukoliko ne budu bili u mogućnosti da savladaju Dinamo fudbaleri Partizana mogi bi da se zadovolje i remijem iz jednog vrlo bitnog razloga.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u četvrtak gostuju ekipi kijevskog Dinama u okviru 6. kola grupne faze Lige Evrope. Crno-beli su overili plasman u šesnaestinu finala ali će u Kijevu igrati za prvo mesto u grupi što će biti dodatni motiv za ekipu Miroslava Đukića.

"Svi smo svesni toga da smo prošli grupnu fazu ali idemo na to prvo mesto jer bi tako imali veće šanse da izvučemo boljeg protivnika. Daćemo sve od sebe", kazao je pred put u Kijev Nemanja G. Miletić.

Levog beka Partizana iznenadio je podatak da crno-beli ne znaju za poraz u evropskim mečevima na gostojućem terenu pune dve godine.

"Prvi put čujem... To je u svakom slučaju dobro po nas, nadamo se da će biti tako i dalje", konstatovao je Miletić.

Partizan je poslednji evropski poraz na gostujućem terenu pretrpeo od Atletik Bilbaa u okviru grupne faze Lige Evrope 2015/16. Nakon toga je savladao AZ Alkmar u Holandiji.

Prošle sezone crno-beli su protiv Zaglebja odigrali 0:0 pa su ispali na penale, u Podgorici i Atini su remizirali minulog leta, a zatim dobili duel sa Videotonom u Mađarskoj, dok su sa Jang bojsom i Skenderbegom remizirali.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke