Partizan u Dohi čekaju ozbiljno jake provere, tri meča za osam dana!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 08.01.2020.
12:34
Izvor: Sportske.net, mondo

Savo Milošević će imati odličnu priliku da se uveri u mogućnosti svog tima pred nastavak sezone.

AP Photo/Darko Vojinovic
AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana će nakon okupljanja u Teleoptiku 10. januara četiri dana kasnije otputovati u turski Belek na prvi deo priprema.

Drugi deo ih očekuje od 31. januara do 10. februara u Kataru, a tom prilikom će u Dohi učestvovati na veoma jakom turniru u organizaciji najjačih ruskih klubova, prenosi Mondo.

"Crno-beli" će od 1. do 9. februara, učestvovati na međunarodnom turniru, koji organizuje televizijski kanal "МАТЧ ПРЕМЬЕР" (Match Premier). Mečevi u kojima učestvuju tri kluba iz Premijer lige Rusije - Lokomotiva Moskva, Spartak Moskva i Rostov, kao i Partizan biće odigrani u sportskom kompleksu akademije Aspire.

Timovi će odigrati po sistemu svako sa svakim, a u slučaju nerešenog rezultata šutiraće se penali. Za pobedu u regularnom delu osvaja se tri boda, dok za pobedu nakon jedanaesteraca idu dva boda, a poraženom jedan.

Partizan će 1. februara od 14 časova po našem vremenu igrati protiv Lokomotive, tri dana kasnije u terminu od 18 časova protiv Rostova, dok će meč sa Spartakom biti odigran 8. februara od 14 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke