Partizan u blažoj agoniji, ne mogu da pobede u Humskoj!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.10.2017.
20:50
Izvor: Sportske.net

Treća uzastopna utakmica Partizana u Humskoj, treći put Partizan bez sva tri boda. Nakon Napretka i Dinama iz Kijeva, danas su se radovali fudbaleri Čukaričkog, uzeli su bod.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas izgubila, Partizan je imao šansu da smanji zaostatak na tabeli i da se približi najvećem rivalu, ali to nije uspeo pošto je odigrao samo 0:0 protiv Čukaričkog na svom terenu danas u Humskoj.

Crno-beli i navijači Partizana su dočekali vest iz Kruševca sa oduševljenjem kada je zvanični spiker saopštio ovu informaciju, ali je pred njima bilo 90 minuta velike borbe protiv izuzetno motivisanog Čukaričkog.

Počelo je šansom Ožegovića, prebacio je gol Čukaričkog, da bi dobru šansu propustio Nemanja R. Miletić koji je glavom šutirao pored gola nakon lopte Đuričkovića.

Igrao se 29. minut kada je Čukarički umalo iskoristio manjak pažnje odbrambenih fudbalera Partizana koji je trajao par minuta.

Ovusu je poslao loptu Mudrinskom, ovaj je pogodio prečku, Partizan je imao dosta sreće.

Čuli su se i zvižduci sa tribina, Partizan je teško stizao do gola Čukaričkog, a reklo bi se da su gosti bili bliži golu nakon prvih 45 minuta.

U nastavku - agonija.

Crno-beli su se mučili, nisu stvarali šanse, do 80. minuta najvrednije pomena je povreda Mudrinskog koji je morao da izađe van terena. Lalatović se uhvatio za glavu nakon te povrede, izgleda da je veoma ozbiljno, čak je uzviknuo da se radi o prelomu.

U 87. minutu Partizan je imao veliku šansu, centrirao je Miletić, lopta je došla do Sume koji je šutirao, ali je Kirovski odbranio njegov udarac.

Ništa nismo videli od šampiona države do kraja utakmice, ostalo je 0:0.

Dakle, Partizan nakon 11. odigranih utakmica ima 24 boda, za razliku od Crvene zvezde koja je na prvom mestu sa 28. Vojvodina je sakupila 25, ali ima i utakmicu više od "večitih".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

48 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Sunday, 01.10.2017
22:37

Najjaci osecaj je da kad tim za koji navijas igra toliko glup fudbal, da ti je apsolutno isto da li ce dobiti, ili izgubiti. Totalno promasena ekipa, u svakom pogledu. Realno, nije ovo lose vece, mi cele sezone igramo ovu istu igru, bezidejnu, jalovu, negledljivu... Igru u kojoj igraju dva igraca, Stojke koji 90 minuta ispucava i gadja Tavambu i taj Tavamba koji nam je i spic i plejmejkeri jedini igrac kome ne treba odmor. Ostali su tu da nas ima brojcano isto na terenu kao i protivnik.

avatar
prike
Monday, 02.10.2017
09:54

Da mogu dao bih ti 10 pluseva za komentar. Pogodio si u srz, to je to, prava ocena.

avatar
Markо Đorđević
Sunday, 01.10.2017
22:33

Da li je moguce da necete da pomenete uopste onaj nesportski, sramotni , divljacki start Evertona ?

avatar
Povratak kralja 57
Sunday, 01.10.2017
23:41

Start Donalda nad Markoskim koji je takođe povređen je bio ništa manje neoprezan pa Donald nije dobio ni (drugi) žuti karton dok Everton jeste. Ali takvima kao ti to ne pada na pamet. Ne znam šta hoćete? Hoćete da se Evertonu zabrani fudbal, a Donaldu dodeli nagrada za fer plej? Bio bi ti i takvi kao tebi tad zadovljni, priznajte.

avatar
Toto Salvatore Riina
Monday, 02.10.2017
00:41

E, koji je tvoj odnos ocena, 54-8282? :-D

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 01.10.2017
22:16

Stvarno mi nisu jasni navijaci ovog malog kluba. Pa iz kog razloga vi ocekujete pobede? Mozda bolje da uprostim pitanje,da ne bih svakakve odgovore dobijao. Koji vi kvalitet vidite u vasoj ekipi kao celini,a koji to kvalitet vidite pojedinacno kod igraca,sem sto su novine napisale da su to neke bombe? Ajde golman,je jako cudna osoba koja je ispodprosecan golman van Srbije,a u Srbiji je odlican golman (veoma zanimljivo) odbrana je blagi ocaj,tacno ne bih nijednog kao izmenu uzeo,vezni red? Pa kakav je to vezni red? NIKO ne zna loptu u napred da posalje,a pored toga nemate ni igraca koji ce kvariti protivnicke napade,drugim recima dve najbitnije osobe u veznom redu kod vas ne postoje i na kraju napad. Tavamba je stvsrno jak,tehnika mu je ocajna,dodavanje ocajno,ali uz pravo koriscenje moze biti veoma kvalitetan igrac,Suma je momak zalutao u svet fudbala,nit je brz,niti jak,niti ima sut,jednostavno ocaj i za kraj Ozegovic,da zanemarim ruku (koja je naravno apsolutno neshvatljiv potez) Ozegovic je u Zvezdi koja daje oko 80 golova po sezoni bio igrac kojeg niko od nas nije zeleo u ekipi,jer mu treba 20 sansi za gol,posle Zvezde mu karijera krece silaznom putanjom i vi ocekujete da ce on sada resavati nesto? U celoj vasoj ekipi,igraci koji valjaju su Stojkovic i Tavamba i vi sa njima mislite da ste jaci od Dinama i Zvezde?

avatar
Čeki
Sunday, 01.10.2017
22:42

Jesam Zvezdas, ali brate pretera ga. Tavamba je pokazao da je dobar igrac sto se videlo protiv Dinama, Stojke je partizan u poslednjih 5-6 utakmica izvadio,a Ozegovic kad je otisao iz Zvezde, odlicno igrao u Vosi i Cuki. Tako da ima par dobrih igraca, ali Djukic nije neki trener.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 01.10.2017
23:16

Pa i napisao sam da valjaju Tavamba i Stojkovic

avatar
Vidicnemanja
Sunday, 01.10.2017
22:58

Komentarisi ti bolje svoju ekipu,verovatno njih bolje znas.Sto si toliko opterecen Partizanovim igracima?Pazi da neko ne poveruje tvojim kvalifikacijama a da nije crveno-teget(imate nove boje)

avatar
PLAYBOY
Sunday, 01.10.2017
22:07

aj Djukicu polako pakuj kofere!

avatar
magister
Sunday, 01.10.2017
21:33

Još nešto - tv prenos!? Pa jesu li sad i reditelji i kamermani neki partijski kadrovi. Partizanov prvi gol protiv Kijevljana, i još toga, danas više puta - zagubi se lopta, kamera zakucana u neaktivan deo terena... pa posle juri loptu. Da l' su gori ti profiji il' ovi na terenu, kviz pitanje?

avatar
Bianconeri Belgrado
Sunday, 01.10.2017
23:45

Najgore od svega je Arenin kvalitet kamere i slow motion posebno.

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 01.10.2017
21:18

Pa smanjili su, priblizili su se za bod :D

avatar
magister
Sunday, 01.10.2017
21:17

U sledećih nekoliko utakmica, verovatno treba dati šansu Jovanoviću, uigravati Sumu i Jankovića sa njim i Tavambom i pokušati odigrati sa mnogo hrabrijim ubacivanjem bekova i uparivanjem s krilima. Ovo je zaista užasno.

avatar
AlexPFC
Sunday, 01.10.2017
21:15

Đukiću odlazi! Mi već neko vreme nemamo igru i hvatamo protivnike na individualni kvalitet Tavambe. Kada to izostane nemamo ideju u igri koja bi obuhvatila napade preko bokova već sve guramo kroz sredinu, ili u drugom slučaju, naši štoperi bunare. Na sve to Đukić daje sebi za pravo da Jankovića i Pantića ne stavi čak ni u protokol iako je svestan da je Bambi povređen. Ne očekujem Đukićevu ostavku(ima on dovoljno razloga da o$tane), već reakciju Ilieva jer je trenutno njegova glava na panju. On je dovodio pojačanja i birao trenera. Bilo kakvo odugovlačenje u vezi smene Đukića će nas udaljiti od svih ciljeva ove sezone. Glupo je čekati nešto što se sa njim nikada neće popraviti. Sad je to bar svima jasno....

avatar
Vidicnemanja
Sunday, 01.10.2017
23:06

Ilijev nije birao trenera,u zabludi si.On je odabrao Stolicu ali su dvojica sa vrha prelomili i doveli Djukica.Sa dobrim trenerom proigrali bi i Suma i Jankovic,igra se ne bi bazirala samo na Tavambi.Da je bio drugi trener doveli bi druge igraca,ovaj nije nista trazio,samo je klimao glavom.On ni veceras nema sta da zameri igracima,umesto da zagrmi i lupi sakom.

avatar
AlexPFC
Sunday, 01.10.2017
23:42

Sa kvalitetnijim trenerom, Stolicom ili bilo kim drugim, Partizan bi igrao mnogo bolje. Đukić je potpuno usporen i bez ikakvog sportskog temperamenta, slažem se. Takođe ne vodi Partizan srcem već otaljava ugovor. Stvarno ne znam da je Iliev tražio Stolicu pa je od one dvojice dobio ovog mudraca ali me uopšte ne bi ni čudilo da je stvarno tako. Jezivo je što je Đukić posle derbija otišao u Terzinu kancelariju na piće iako tada niko od ostalih ljudi iz Partizana nije bio na stadionu zvezde. Jer je još uvek bio svež incident iz Monaka i dvorane Grimaldi. Trener takvog mentaliteta nas sigurno neće odvesti do titule i proleća u kupu UEFA pa slobodno da svi tvrde da je čak i kvalitetan stručnjak a definitivno nije i to nam je demonstrirao dosta puta.

avatar
Povratak kralja 57
Sunday, 01.10.2017
23:37

Ne očekuješ smenu Đukića nego je Iliev ili neko drugi kriv zato što je Đukić od starta pogubljen što se tiče izbora postava i forsiranje načina igre koji ne odgovara postava koje bira, plus pogrešne i prekomerne rotacije koje radi?

avatar
magister
Sunday, 01.10.2017
21:13

U Partizanu je popriličan broj iskusnih igrača, takmičara, ali za osrednji JSL tim. Imamo 6 štopera - 3 takmičarska, ok. Imamo neka 4 z. vezna, osim Evertona - prosek. Kad dva zadnja vezna guraju uvek nazad, štoperima, šta drugo očekivati nego napucavanje prema Tavambi i veliki broj izgubljenih lopti. Suma - nedefinisan, ali bi možda igrao u timu sa koncepcijom, kad imao prostora. Ožegović, padavičar s neartikulisanim pokretima, Solomon klinac koji tek treba da uči Đuričko, može nekad nešto, al, šta će u Partizanu? Pantić, zašto je doveden, da igra krilo? Ozbiljno veliko spremanje je verovatno neophodno, ali ne može u sred sezone.

avatar
Povratak kralja 57
Sunday, 01.10.2017
23:50

Uopšte nije tačno da su problem ti zadnji vezni, mislim na Evertona, Radina i Marjanovića jer su i večeras pokazali da znaju da daju pas u prostor ali kad se neko ubaci ili otkrije (Marjanović je vrhunski spoljnom proigrao Antonova pasom preko njihove odbrane u prostor). Koliko puta je Everton večeras držao loptu, gledao napred i širio ruke jer nema kome da doda, niko niti prilazi niti utrčava. Takođe su Marjanović i Everton razmenjivali pasove u širinu očekujući neko kretnju ofanzivnih igrača. Zato igre nije bilo. Vrlo je prosto samo što onaj ko treba to da vidi on ne vidi, a meni je zabranjeno da delim sugestije. Mi izgledamo loše zbog stvari koje se mogu promeniti na samo par treninga ali neće same od sebe, mora trener da ih uvidi u radi na njima, a on to ne vidi i dalje. I tu je sva suština priče.

avatar
magister
Monday, 02.10.2017
22:35

Hmmm. Marjanović je u poslednjoj utakmici istina imao više dobrih pasova, ali uobičajeno ima veliki broj grešaka, guranja unazad i u širinu, sa rizikom, koji se često ostvari. Everton ima veliki broj sjajnih osobina, inventivnost - nije jedna od njih, ali je najbolji z.vezni - ubedljivo, verovatno i u ligi. Loše kretanje i odsustvo razumevanja igre i čitanja protivničke odbrane, pa ubacivanja gde treba, to je sve tačno, ali nisam siguran da može da se promeni za par treninga. Taktika protiv Videotona i odigrane kontre - liče na fudbal. Ne mislim da je Đukić loš trener, ali se zaista izgubio. Treba da prespava dva dana i krene iz početka. Ja verujem da on ume.

avatar
Budimo.ljudi
Sunday, 01.10.2017
21:12

Suma je najgore pojačanje u istoriji FK Partizana. Ironično je što je ujedno i najplaćenije pojačanje. Čovek je najavljivan kao da ima tri noge, a i ispostavilo se da ima tri noge. Šteta samo što su sve tri leve. Pas neprecizan, brzina sramna za igrača takve građe, dribling i lucidnost na nivou igrača iz FK Polet iz Ljubića. Sramota.

avatar
Mario98
Sunday, 01.10.2017
21:09

Lajk ako ti nedostaje Leonardo

avatar
Povratak kralja 57
Sunday, 01.10.2017
21:06

Upozoravao sam još nakon prve utakmice protiv Olimpijakosa da Đukićevo idemo po protinika ne pije vodu jer njegov presing biva prelako razbijen. Njegove pogrešne rotacije su dovele do toga da odbrana nije uigrana, a da su napadači premoreni. Veoma važna stvar je da mi više nemamo igrače poput Leonarda, A.Stevanovića, Mihajlovića i danas Jankovića koji mogu brzinom, prodorom i driblinzima da probiju po krilu i rašire protivničke odbrane. Suma i Đuričković su s krila bili totalno bezpasni. Izostaviti danas i Jankovića i Pantića i to van protkola je van svake pameti i čist Đukićev hir. Zato nije imao alternativu za izmenu, a jedini način igre bez alternative je bio dug pas ka napadačima i bez ikakvih kretnji i utrčavanja osim kada su u 1p to uradili Miletić i Antonov i imali te dve prilike. U potpuno haotičnoj igri smo stvorili još šansu preko Sume u 2p ali ni nju nismo iskoristili i s obzirom na njihove dve šanse iz 1p realno je nerešeno.

avatar
Toto Salvatore Riina
Sunday, 01.10.2017
21:06

Kakva bedna igra :-D

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Sunday, 01.10.2017
21:03

Sta treba da se uradi da bi dobio igrac partizana crveni slomio mu je nogu i samo zuti

avatar
Burazer
Sunday, 01.10.2017
21:00

Bravo Partizane...

avatar
Zlato
Sunday, 01.10.2017
20:56

Evo Lalatovic je rekao da je everton slomio nogu Mudrinskom a sudija mu daje samo zuti

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Sunday, 01.10.2017
20:55

Kravaru retardirani, hajde ti opet sa svojim tvorom na pice, ali ovoga puta i ostani tamo...

avatar
Poznavalac
Sunday, 01.10.2017
20:54

Katastrofalna sezona,ocajna uprava i djukic..

avatar
magister
Sunday, 01.10.2017
20:54

Sramota me je i da komentarišem. Đukić se izgubio. Ne vide se ni nagoveštaji. Kad Tavamba nešto ne napravi, ovaj tim je totalno bezvezan. U ovakvom timu - mora Sale da igra, da igra dobije makar malo smisla.

avatar
Vidicnemanja
Sunday, 01.10.2017
23:13

Daj uozbilji se,Sale je zavrsio sa fudbalom,on je tek zabluda mnogih navijaca.On vise jedan pas ne moze da sastavi i trebalo ga je na vreme povuci na neko mesto u upravi.Njegovo vreme je proslo i treba ga pamtiti po dobrim potezima.Za nas bi bolje bilo da se Tavamba povredi pa da silom naucimo da igramo pravi fudbal a ne ispucavanje ka njemu svih 90 minuta

avatar
Zlato
Sunday, 01.10.2017
20:52

Čuka Čuka a everton je trebao za onaj start nad Mudrinskim trebao je da dobije crveni jer je isao kramponima na stopalo I to je start da se protivnik povrijedi

avatar
Azor Ahai 333
Sunday, 01.10.2017
20:52

Ko je kriv za poraz Povratak kralja zelim strucnu analizu utakmice jer sudije su krive sigurno ,nisam gledao ali daj mi malo utehe molim te pozuri sa analizom tesko mi je

avatar
Povratak kralja 57
Sunday, 01.10.2017
23:31

Iz zvezde kažu da im je sudija kriv za poraz, ako ti je to za utehu Ne znam ko je još večeras izgubio? Hahahaha

avatar
Povratak kralja 57
Sunday, 01.10.2017
23:32

Iz zvezde kažu da im je sudija kriv za poraz, ako ti je to za utehu Ne znam ko je još večeras izgubio? Hahahaha

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 01.10.2017
20:52

Dobra stvar je bod blize smo Zvezdi, sve ostalo je za zaborav. Imamo dve nedelje pauze sad i moramo se konsolidovati, jer krece najbitniji deo sezone.

avatar
brekbaCh1
Sunday, 01.10.2017
20:52

Djukicu odlazi !

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 01.10.2017
20:51

Bod po bod i mozda stignu zvezdu haha

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 01.10.2017
23:32

Kad dodje derbi, stici cemo..