Partizan - Tri pobede u 10 dana, malo li je?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 13.04.2015.
18:59
Izvor: Beta

Novi trener Partizana Zoran Milinković ima dosta razloga za zadovoljstvo učinkom crno-belih u prve tri utakmice pod njegovim vođstvom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je zadovoljan igrom svojih fudbalera i pobedom protiv OFK Beograda, uprkos tome što je u pojedinim trenucima bio vidljiv umor zbog zgusnutog rasporeda.

"Ovo je bila naša treća utakmica u 10 dana i u pojedinim trenucima se osećao umor. Bilo je oscilacija, ali smo iznad svega pokazali da možemo da igramo pod pritiskom. Igrači su to izneli i pobedili i ja im čestitam", rekao je Milinković televiziji Arena.

Partizan je u gostima pobedio OFK Beograd sa 3:1 u 22. kolu Super lige Srbije
i tako zadržao pet poena prednosti na vrhu tabele.

"Nije bilo ni malo lako. Za nas je najvažnije da smo pobedili. Verujemo da naša igra, korak po korak, može da ide gore. Zaista smo zadovoljni, tri pobede za 10 dana nije mala stvar. Treba da se dobro odmorimo za utakmicu protiv Mladosti u subotu...pobedimo i sa ovom prednošću uđemo u derbi", rekao je Milinković.

Trener Partizana objasnio je da je pritisak posledica želje da se zadrži prednost od pet bodova u odnosu na Crvenu zvezdu, ali da je tim uspeo da se izbori sa tim.

Crno-beli su postigli dva gola posle velikih grešaka odbrane OFK Beograda.

"Greške su sastavni deo fudbala, a mi smo svoje prilike dobro iskoristili. Bilo je dobrih stvari u igri, pored oscilacija", rekao je Milinković.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke