Partizan - Svi pričaju o Sveti, a Miletić je ovo ''milion i prvi put'' rekao

Autor: Beta Beta
sreda 14.03.2018.
19:22
Izvor: Beta

Veliko zadovoljstvo u Partizanu posle trećeg uzastopnog trijumfa u proteklih nedelju dana.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić rekao je da ekipi mnogo znači današnja pobeda protiv Javora i plasmana u polufinale Kupa Srbije.

"Odigrali smo dobro svih 90 minuta i bili smo mnogo bolji od protivnika u jednoj  tvrdoj utakmici po teškom terenu gde je gol sve vreme 'visio u vazduhu'. U drugom poluvremenu smo dali prvi gol, potom drugi i mirno priveli utakmicu kraju. Partizan živi od trofeja i mnogo nam znači plasman u polufinale Kupa Srbije", rekao je Miletić, strelac drugog gola.

Partizan je ranije danas u Ivanjici sa 2:0 pobedio Javor u četvrtfinalu Kupa Srbije.

"Do sada sam imao baš puno šansi, ali lopta nikako nije htela u gol. Danas je, hvala Bogu, došao i taj trenutak kada sam upisao svoj prvenac i obećavam da neću stati na ovome. Drago mi je prvenstveno zbog dobre igre čitavog tima u poslednje tri utakmice. Odlično smo odigrali, izdigli se iznad svega, pokazali karakter i vratili se na pravi kolosek", rekao je defanzivac crno-belih.

On je izrazio nadu da udarac koji je zadobio na utakmici nije ozbiljnije prirode, odnosno da neće odsustvovati s terena zbog eventualne povrede, a osvrnuo se i na igru sa Svetozarom Markovićem u štoperskoj liniji.

"Sveta je i ovu utakmicu, kao i onu protiv Čukaričkog odigrao bez greške. 'Milion puta' sam rekao i sada ponavljam da je on budućnost kluba", ocenio je Miletić.

Odbrambeni fudbaler Partizana izrazio je nadu da će ekipa u narednoj utakmici 28. kola Super lige Srbije protiv Radnika ostvariti pobedu i "u miru otići na reprezentativnu pauzu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partibrejker
Wednesday, 14.03.2018
23:21

Sreca pa se povredise Ostojic i Mitrovic .

avatar
magister
Wednesday, 14.03.2018
22:21

Marković je ogromno mnogo pokazao u samo dve utakmice. Samo da tako nastavi. Moram još jednom da pohvalim i Miletića Ćelu, koji pokazuje ogroman talenat.

avatar
ercov
Wednesday, 14.03.2018
21:55

Necu da umanjujem Svetino super izdanje ali kada proglase za igraca utakmice jedno dete od sedamnaest godina i jos da je to dete odbrambeni igrac, sta onda treba vise komentarisati o igri i izdanju Djukicevog tima !? Ne zaboravimo da su mladi Sveta Markovic i Armin Djerlek sticajem okolnosti i silom prilika bacen u prvi tim a ne Djukicevom mudroscu i verom u Partizanovu decu. Zasto se Strahinji i Djoletu Jovanovicu ne ukazuje poverenje u napadu kada smo svi svedoci da su nam napadaci i realizacija najveci problem tima, kada ih treba baciti u vatru ako ne sad !? Sveta i Armin su cist primer da se u nasu decu mora imati vise postovanja i poverenja a ne u tamo neka Ilijeva skupo placena pojacanja od kojih ceo klub ima samo stetu.

avatar
Wednesday, 14.03.2018
20:48

Najviše kritikovani Miletići i Ožegović su uz Markovića rešili utakmicu. Kad se pogleda highlights utakmice da se čovek zapita da li je Marković igrao štopera ili napadača koliko je puta bio u napadu na protivnički gol - ogroman talenat.

avatar
nemam pojma
Thursday, 15.03.2018
00:48

Tada je igrao desnog beka, zato je i igrao poprilično visoko i centrirao sa boka. Oba Miletića su igrali stopere, a Urošević i Marković bekove, koliko sam video. A sve posle izlaska Vulićevića zbog povrede.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Thursday, 15.03.2018
15:08

Nije Urosevic igrao beka nego stopera, kosati Miletic je ostao levo...

avatar
Osijek 51
Wednesday, 14.03.2018
20:47

Prije godinu dana poslije turnira u Bijeljini rekao sam da se prvom timu moraju prikljuciti Markovic, Vjestica, Kokir i Bosnjak. Nikada nisam fulao u procjeni talenta. Prvi sam svojevremeno to rekao za Vukotica .

avatar
Wednesday, 14.03.2018
23:11

Slažem se. Ja takođe stalno potenciram da postoji jedan koji nije bio na pripremama, a veliki je potencijal - Jovan Kokir.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 15.03.2018
03:48

ima tu jos igraca, Nisic, Vlalukin, Strahinja Jovanovic