Partizan - Stigla prva konkretna informacija o Šćekićevoj povredi

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.11.2019.
19:27
Izvor: Sportske.net

Nije se dugo čekalo na prve rezultate.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Partizan je večeras ubedljivo slavio na svom terenu protiv Inđije (3:0) u 16. kolu Linglong Superlige, a ono što je ozbiljno zabrinulo sve u Humskoj bila je povreda crnogorskog veziste Aleksandra Šćekića samo nekoliko minuta pošto je postigao gol za crno-bele u ovom meču.

On je sa terena iznet na nosilima, odmah je prevezen sanitetskim vozilom na VMA, a prvi rezultati stigli su nepuna dva sata kasnije.

Kako je večeras novinarima saopšteno iz Partizana, povreda Aleksandra Šćekića nije teže prirode. Stavljena mu je meka imobilizacija i upućen je na lečenje u klub.

Narednih dana imaćemo više informacija, konkretno onu u vezi Šćekićevog potencijalnog nastupa protiv AZ-a u Holandiji, u petom kolu Lige Evrope krajem ovog meseca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ovono
Sunday, 10.11.2019
20:57

Idemo dalje 🍀

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 10.11.2019
20:53

Mogu da razumem da protivnik ide agresivno, ali ne mogu da razumem da sudija ne pokazuje kartone za startove na nogu, nije bilo nikakve potrebe da pojačava intenzitet prekršaja na stajnu nogu Šćekića jer je lopta već bila van njegovog domašaja, to je žuti karton samo ne kad se tako faulira igrač Partizana.