Partizan stavio u funkciju prekrivku za teren

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.02.2018.
09:56
Izvor: Sportske.net

Teren stadiona u Humskoj biće potpuno spreman i "utegnut" za večerašnji meč bez obzira na vremenske prilike do početka utakmice.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Svi se još uvek sećaju u kakvim je neuslovima odigrana prva utakmica 1/16 finala Kupa UEFA između Partizana i Dnjepra. Tako nešto danas neće biti moguće iz dva razloga.

Prvi je taj što meteorolozi ne najavljuju padavine za četvrtak, a drugi što bi sve i da počnu sneg ili kiša teren u Humskoj bio potpuno zaštićen sve do početka meča.

Partizan je ove sezone dosta ulagao u infrastrukturu tako da je, između ostalog, poslednjeg dana januara u Humsku stigla specijalna prekrivka koja služi kao zaštita za teren.

"Danas je stigla i prekrivka za teren koja je bila obavezna. Prekrivku za teren morate da naručite iz Amerike, nema je u Srbiji i Evropi. Ima je jedino u Engleskoj gde košta 100.000 funti, naravno da to nismo hteli da uzmemo, pa smo naručili iz Amerike mnogo povoljnije", objasnio je pre dve nedelje Miloš Vazura.

Prekrivka je ovih dana stavljena u upotrebu tako da se juče moglo primetiti da je teren zaštićen i da će biti u dobrom stanju za večerašnju utakmicu.

Partizan Stadion Humska
Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Kako bi zeleni tepih ostao u dobrom stanju juče je odlučeno da fudbaleri Partizana i Viktorije ne treniraju u Humskoj već su obe ekipe poslenju pripremu za meč obavile na terenima sportskog centra "Partizan - Teleoptik" u Zemunu.

Utakmica Partizan - Viktorija počinje u 21.05 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke