Partizan - Stara ljubav zaborava nema?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 13.11.2015.
09:43
Izvor: Sportske.net

Pred svaki prelazni rok u Humskoj ožive stare priče...

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Partizan ima tradiciju povrataka u klub, u Humskoj to ističu kao vrlinu, svi igrači se rado vraćaju u crno-bele boje.

I sadašnji sportski direktor Ivica Iliev je išao tim putem, posle odlaska 2004. nakon šest sezona se vratio u svoj Partizan.

Pominju se ove zime, Marko Jovanović pre svih, ali to je za sada neizvesno, dok je priča o dolasku Vladimira Stojkovića nerealna.

U sadašnjem timu, od povratnika, tu su Babović i Ilić, kao i nekolicina igrača koje je Partizan pozajmljivao.

Danas je zurnal.rs plasirao priču o još dvojici igrača koji bi sigurno bili po ukusu "Grobara".

U pitanju su Medo Kamara i Ivan Ivanov.

Finac iz Sijera Leonea, Kamara je iz Partizana sa kojim je igrao i Ligu šampiona otišao u Bolton, zatim se preselio u Makabi Haifu na pozajmicu. Već je bio želja Partizana u prošlom prelaznom roku, ali od transfera nije bilo ništa.

Ivan Ivanov je takođe ostavio trag u Partizanu, bugarski štoper je otišao u Bazel, počeo da igra standardno, onda je doživeo u Ligi šampiona pre dve godine tešku povredu.

Nakon procesa oporavka i dve operacije kolena, Ivanov je izgubio mesto u timu, mogao bi da raskine ugovor koji važi do leta i vrati se u Partizan.

Jasno da bi ova dva igrača predstavljala pojačanje za crno-bele, ali samo ako se obavežu na saradnju više od pola godine, odnosno i naredne sezone budu na raspolaganju klubu.

Ako im je Humska samo usputna stanica, onda nema poente forsirati ih na račun mlađih igrača tokom proleća.

Na potezu je Partizan...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Prevrcem se u grobu!
Friday, 13.11.2015
14:54

bolje i ivanov i kamara nego ovi slepci koji sada imamo na tim pozicijama

avatar
SindjaNis
Friday, 13.11.2015
14:36

Ivanov bi bio odlicno pojacanje, iako je malo spor on je bolji od svih centralnuh bekova koje Partizan trenutno ima, a Medo je jedan od najboljih defanzivnih vezista koji je igrao u Partizanu zadnih sezona podseca pomalo na Makelelea.

avatar
akademski
Friday, 13.11.2015
14:36

Razni ljudi, različiti ukusi. Mislim da je važno (najvažnije) da ova uprava ode. Sve bi bez njih (sad već i bahatog i bezobraznog Ilieva) bilo bolje. Mislim da većina podcenjuje činjenicu da smo imali previše povreda i stalno igrali u nekakvom skrpljenom sastavu (to nije opravdanje što pred Bate nisu dovedena 2 pojačanja za po milion i što bismo sad pevali drugu pesmu). Trebalo je zadržati Lukača, a posebno Iliča. Pričalo se o odbijenoj ponudi za Ćirkovića?! Da bismo igrali EL na proleće, treba pokušati sa promenom koncepta, koja bi doprinela stabilnijoj igri odbrane: 4 4 2 umesto 4 3 3 koje igramo. Znači, jedan špic uz Oumarua (ako bi odigro poslednje utakmice u EL Živković to bi bilo super). Ako se svi oporave: Kljajić (Živković) - Vulićević, M. Stevanović, Ćirković (Fabrisio), Subić - Jevtović, N. Petrović, Brašanac, Ilić (Babović) - Živković, Oumaru; uz navedene bi tu još bili Leković, Ninković, Lukić, Šaponjić, Stevanović, Božinov. Da je ovakav sastav uspeo da sastavi sezonu, bili bismo ispred ili kao Zvezda.

avatar
bora majstor
Saturday, 14.11.2015
09:04

jeste u pravu si .ne opravdavam nikog ali vise puta sam pisao o nasim sudijama savezu i ostalom neko ce se pitati sta ima savez i sudije sa sastavom partizana , a niko ne vidi kakvi se sve startovi dozvoljavaju nad nasim igracima kakve sankcije imaju protivnicki igraci za te startove i zasto mi jesenas nikad nismi mogli da izvedemo sastav kakav smo zeleli , i onda se pitamo kako je moguce da je ovolika razlika izmedju nas i prvoplasirane ekipe a vidite mi kad igramo idemo u rat kao srbija protiv nato pakta a vidite kako prvoplasirana ekipa igra svoje utakmice , pa sinoc ste mogli videti kako je igrao najbolji golgeter prvoplasirane ekipe za trideser minuta je napravio tri faula dvaput izbacio loptu van igre u predaji i jednom sutnuo pored gola i onda kad sve to saberete eto stanja u srpskom fudbalu i zato cemo jos nize padati sve dok su nam neki kokeze i terzici u ovoj igri.

avatar
ujka Vanja
Friday, 13.11.2015
12:11

Ni Ivanov ni Medo u ovom trenutku nisu po ukusu grobara,bar nisu po mom ukusu,obojica su van forme zato sto su dugo bili povredjeni,i trebace im dosta vremena da udju u istu.A cak je i Ivanov bio nezadovoljan i pruzao lose partije zato sto mu Partizan nije bio odobrio transfer.Jos jedan minus Ivanovu.

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
11:26

Plus desetka i devetka. Kad vec neces drugacije da mi objavis, ovako cu...

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
11:22

dva zadnja vezna (1+1), mozda cak i jedan centralni vezni (alternativa za Dark Bresana:-D),

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
11:21

dok je Balazic izgubljen na jedno duze vreme, a na Fabrisia i Cirkovica se ne moze ozbiljno racunati,

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
11:21

Pojedini igraci koji su sad vec i u godinama i koji se spominju, tesko da bi bili pojacanja i pre 5-6 godina, mozete zamisliti koliko to tek sad nije tako i koliko tek sad nije slucaj. Nama treba kicma tima i nama trebaju dva golmana (1+1), tri stopera (2+1) plus Stevanovic jer Ostojic odlazi (i on je samo broj, samo u tom smislu je gubitak pa i to uslovno receno:))

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
11:16

I Lekovic, Cirkovic i Trujic su na neki nacin povratnici, narocito je od njih to Trujic, a uskoro ce biti i Fofana:-D Ivanov je bolji od svih koje imamo, ali preterana su ocekivanja od njega dok je Kamara svakako ubitacno pojacanje...

avatar
Volim Partizan
Friday, 13.11.2015
10:49

Momci nije bitno sto je rezultatdka kriza u prvenstvu...jedna godina gore dole ako je neko mogao sedam godina cekati!Sto mi nemozemo jednu...najbitnije je hrabro glave gore u Evropi i zna se jedan jedini cilj 1/16 finala Liga Evrope...

avatar
Prevrcem se u grobu!
Friday, 13.11.2015
15:56

bice tesko uci u 1/16. trebace nam mnogo pomoci od AB jer tesko mi mozemo sa svabama da se nosimo. imali smo mnogo srece da su masili mnogo, a mi dali sve golove iz sansi koje smo imali, plus slucajan autogol.