Partizan - Šta se dešava sa ''Bambijevim'' ugovorom? Ovako stoje stvari...

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.01.2020.
17:45
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Iskusni vezista progovorio o svom statusu.

EPA-EFE/RONALD BONESTROO
EPA-EFE/RONALD BONESTROO

Povezane vesti

Mnogi u leto 2017. nisu verovali da Partizan može da dovede Zorana Tošića, koji se tada posle sedam godina rastao sa moskovskim CSKA, ali upravo to se dogodio, Ivica Iliev je realizovao još jednu ''transfer bombu''.

Popularni ''Bambi'' je tada sa crno-belima potpisao ugovor na tri godine, a do njegovog isteka ostao je još nepunih šest meseci.

Zbog toga bi bio očekivano da se ove zime vode intenzivni razgovori čelnika Partizana sa Tošićem oko eventualnog nastavka saradnje, odnosno potpisivanja novog ugovora, ali od toga, za sada, nema ništa.

To je u razgovoru za ''Telegraf'' Tošić danas i potvrdio.

''Za sada se ništa ne dešava u vezi sa novim ugovorom, nekakvo je zatišje na snazi. Važeći ugovor mi ističe 30.juna, ali nikakvog razgovora na tu temu nije bilo, niti me je neko zvao da pričamo. Da li će se nešto promeniti? Iskreno, ne znam...

Meni je u Partizanu zaista lepo, posle dužeg vremena imamo odlilnu ekipu i stručni štab, imali smo dinamičnu polusezonu i iz dana u dan napredujemo. Sve je dosta bolje u odnosu na period kada sam tek došao, izdigli smo se na viši nivo i svi smo srećni i zadovoljni.

Zato i nemam ništa protiv da ostanem, ali znate kako kažu: 'Za ljubav je potrebno dvoje''', izjavio je Tošić.

Očigledno, u Partizanu ne žure sa tim razgovorima, a na Tošiću je da dobrim igrama već od prvih pripremnih utakmica natera predstavnike kluba da promene taj svoj stav.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 22.01.2020
00:16

Ma da ostao bi ti,kad nigde ne mozes da uzmes pare koje uzimas tu.

avatar
ŠDanilo
Tuesday, 21.01.2020
23:24

Zahvalnost Bambiju za stare zasluge ali od povratka nije odigrao tri dobra cela meča. U svim mečevima bez njega mi smo imali kakvu takvu igru.

avatar
Osijek 51
Tuesday, 21.01.2020
20:36

Naravno da ti je u Partizanu jako dobro, izmedju onoga sto dobijes i onoga sto zasluzis je ogroman nesrazmjer

avatar
Doki Daki
Tuesday, 21.01.2020
20:25

Bambi kako ide vreme sve gore igra. Najbolje je igrao te 2017. kada je i došao. Još bolje je igrao pre nego su ga prodali u MU.

avatar
dragi
Tuesday, 21.01.2020
19:32

Nama trebaju mlade snage !

avatar
REV
Tuesday, 21.01.2020
19:00

Za ljubav je potrebno da ne biras utakmice koje ces da igras i da se ne ponasas kao da nas cascavas svojim prisustvom na terenu jer odavno sasvim sigurno nije tako. Propustio si dosta vaznih meceva, u odbrani ne postojis i ne vracas se da pomognes Zdjelaru i Mileti pa i Ostoji, a i dosao si povredjen sto je prica za sebe i tema o kojoj se da posebno diskutovati.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 21.01.2020
22:21

I na sve to sramotne izjave o igračima Partizana i generalno srpskom fudbalu koje je dao engleskim medijima u toku dvomeča s Mančester Junajtedom.

avatar
REV
Wednesday, 22.01.2020
14:35

Nisam najbolje upoznat sa tim, ali, uopste me ne cudi da je to poteklo od njega, naprotiv.