Partizan - Šta je večeras preostalo Miloševiću, kojih 11 bi mogao da izvede na teren?

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.03.2020.
14:16
Izvor: Sportske.net

Još više problema za šefa struke Partizana nego pred meč sa Radničkim u subotu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana večeras od 18 časova dočekuju subotički Spartak u poslednjoj utakmici osmine finala Kupa Srbije, a posle jučerašnje pres konferencije trenera Sava Miloševića postalo je jasno da crno-beli večeras neće nastupiti u najjačem sastavu.

Povređeni su Bibars Natho, Sejduba Suma, Umar Sadik, a mladi Lazar Pavlović je još pred meč sa Radničkim imao problema sa visokom tepmeraturom.

Neizvesno je da li će bilo ko od njih moći večeras da nastupi, pa se postavlja pitanje kako bi izgledao sastav Partizana ukoliko Milošević ne bude mogao da računa ni na jednog od ovih fudbalera.

Takođe, za očekivati je i da nekog od standardnih prvotimaca Milošević večeras odmori, s obzirom da je juče i sam priznao da u Humskoj jedva čekaju reprezebntativnu pauzu kako bi se ekipa konsolidovala, i da priliku dobije još neko od rezervista.

Pre svih, novajlija Uroš Vitas, koji je dobro obavio posao protiv Proletera nedavno u prvenstvenom meču i kome trebaju utakmice kako bi ušao u željenu formu.

U ofanzivi se očekuje Bojan Matić, uz njega verovatno Đorđe Ivanović, a po krilima Lazar Marković i Filip Stevanović.

Dakle, otprilike ova formacija: Stojković - Miletić, Vitas, Pavlović, Urošević (Brežančić) - Marković, Zdjelar, Šćekić, F, Stevanović - Ivanović, Matić.
-
Baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 10.03.2020
16:27

Nije takva nego ovakva: Stojković - Miletić, Vitas, S. Pavlović, Urošević (Brežančić)- Zdjelar, Šćekić (sačuvaj Bože kakav balvan nama igra), Marković, Ivanović, F. Stevanović - Matić.