Partizan - Šta je sa Pantićem i Antonovim? Ni Zdjelar još nije potpisao

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.06.2018.
11:53
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ko će od trojice igrača koji su prošlu sezonu proveli na pozajmici u Humskoj, ostati u Partizanu i sledeće sezone?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

U pitanju su levi bek Nemanja Antonov, koji je na pozajmici iz Grashopersa, kao i vezisti Danilo Pantić (Čelsi) i Saša Zdjelar (Olimpijakos).

Sva trojica su ostavila manje-više dobar utisak, s tim da je Antonov dugo bio u senci Nemanje Miletića i tek je u završnici sezone pokazao zbog čega je doveden u Humsku.

Zato crno-beli ovog leta žele da sa svom trojicom nastave saradnju i otkupe njihove ugovore, ali za sada to ne ide kako se očekivalo.

Najlakši posao trebalo bi da bude kada je u pitanju Saša Zdjelar, izgledalo je da tu dileme više nema, ali u izjavi za današnji ''Žurnal'', vezista crno-belih otkriva da ugovor još nije potpisao.

''Dogovorili su sve s klubom, još nismo potpisali ugovor, za nekoliko dana završićemo i to. Igrač sam Partizana'', potvrdio je on.

Ali, kada su u pitanju Pantić i Antonov, tu je situacija nešto komplikovanija, pogotovo oko Pantića, koga sada želi i Fenerbahče.

''Čujem da je bilo nekih problema, ali to nije moje, ne bih ulazio u detalje'', dodao je Zdjelar u vezi statusa Pantića i Antonova.

Vreme prolazi, još nekoliko dana ostalo je do polaska ekipe Partizana na pripreme u Sloveniju i do tada bi sve ove dileme morale biti rešene.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srba Stamenkovic
Sunday, 17.06.2018
13:52

Antonov bolje da ide da ga ne ponizavaju vise sa forsiranjem Miletica.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Sunday, 17.06.2018
12:14

Znao sam da jos uvek nije zavrseno sa Sasom.