Partizan - Šta će biti sa Solomonom?

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.11.2017.
22:41
Izvor: Sportske.net

I da li je njegov najnoviji tvit nekakav nagoveštaj odgovora na ovo pitanje?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Finiš letnjeg prelaznog roka u Humskoj svakako je obeležio transfer Zorana ''Bambija'' Tošića, ali tih dana je veliku pažnju i znatiželju javnosti izazvao i dolazak mladog nigerijskog napadača Tea Solomona na pozajmicu iz Rijeke, uz mogućnost otkupa njegovog ugovora na kraju tekuće sezone.

Odlaskom Uroša Đurđevića i Brazilca Leonarda stvorila se velika praznina u ofanzivnoj liniji tima crno-belih, pa su se navijači Partizana nadali da bi Solomon mogao da opravda pohvale koje su stizale na njegovu adresu, kako se radi o igraču velikog potencijala i zauzme jedno od tih upražnjenih mesta u Đukićevom timu.

U početku je imao odeđenu minutažu, igrao je i protiv Jang bojsa u Ligi Evrope, propustio priliku da se proslavi u tom meču, ali u poslednjih deset Partizanovih utakmica odigrao je tek jedno poluvreme, i to u onom remiju bez golova sa Čukaričkim u Humskoj.

Već sedam uzastopnih mečeva ga nema u igri i u ovom trenutku veliko je pitanje kakav će njegov status biti po okončanju jesenjeg dela sezone. Pogotovo što se sve ozbiljnije nameće mladi napadač crno-belih Đorđe Jovanović.

Trenutno je prvenstvena pauza zbog obaveza reprezentacija, a za tovreme Solomon na Tviteru evocira uspomene na period proveden uhrvatskoj Istri, gde je takođe igrao kao pozajmljen fudbalerRijeke.

Pohvalio se jednim efektnim potezom iz tog perioda, što možete davidite u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Wednesday, 08.11.2017
15:16

ne znam ni zasto je doveden uopste. samo kocio mesto djoletu!

avatar
nemam pojma
Wednesday, 08.11.2017
12:42

Nadam se nazad u Rijeku, a dovesti ozbiljno pojačanje u špicu i organizaciji napada. A mogao bi i onaj Anin da dođe. Za nas je još uvek premija.

avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 08.11.2017
03:57

To niko ne zna,ovaj momak nema limit...

avatar
Giorgio
Wednesday, 08.11.2017
00:25

Treba dovesti Abubakara,Kleversona I Dijaru.

avatar
Malo veliki covek
Wednesday, 08.11.2017
02:53

Ostareli su oni, jos sto ih pamtimo po najboljim partijama, samo bi dosli i potonuli. Bolje je da ne.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 08.11.2017
00:12

Pa koja faca 😂😂😂 pa jel realno da je postavio snimak gde nije predriblao igraca vec gurnuo loptu metar u stranu i jos nije pogodio okvir gola 😂😂😂