Partizan - Spremno još jedno pojačanje, ali na pomolu je i novi odlazak

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.08.2018.
17:21
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Uoči sutrašnje utakmice sa Trakaijem, ponovo su intenzivirane najave novih transfera u Humskoj.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

O novom pojačanju smo već pisali, to će biti dosadašnji krilni fudbaler Željezničara Goran Zakarić i ako ne bude nekih neočekivanih obrta, on će vrlo brzo, najverovatnije u petak, biti promovisan u Humskoj.

Osim njega, pominje se i 20-godišnji Lazar Ranđelović iz niškog Radničkog, a istovremeno su se pojavile i najave još jednog odlaska iz Partizana ovog leta.

Naime, levi bek crno-belih Nemanja G Miletić veoma je blizu inostranog angažmana, prenose ''Novosti''.

Za njega su interesovanje pokazali pojedini klubovi iz Turske, ali i iz Amerike, pa pomenuti izvor zaključuje da Miletić ''broji poslednje dane'' u dresu Partizana.

S obzirom da mladi Zlatan Šehović zbog lakše povrede nije otputovao u Litvaniju, na revanš sa Trakaijem, Miletić će izvesno biti starter u sutrašnjoj utakmici, a po povratku ekipe u Beograd videćemo da li će mu taj meč biti ujedno i oproštajni u Partizanu.

Podsetimo, Partizan je ovog leta ostao bez Marka Jevtovića, Leandra Tavambe, Milana Mitrovića, koji su pronašli angažmane u inostranstvu, kao i Nemanje Antonova koji se vratio u Grashopers posle isteka jednogodišnje pozajmice. Blizu odlaska je i mladi napadač Đorđe Jovanović, a još nekolicina igrača otišla su na pozajmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke