Partizan - Smena odložena, još ima nade za Nikolića?

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.03.2015.
13:05
Izvor: Sportske.net

Posle trećeg kiksa Partizana u pet prolećnih kola u Jelen Superligi, spekulacije o smeni Marka Nikolića dostigle su vrhunac. Ipak, konačna odluka još nije doneta...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Marku Nikoliću su mnogi ''videli leđa'' još u decembru, po dolasku nove uprave, ali je mladi stručnjak ipak ostao na klupi Partizana, želeći da ovog proleća konačno dođe do toliko željene titule, pa možda i duple krune sa beogradskim crno-belima.

Da malo ''vratimo film'', Nikolić je početkom prošle godine stigao iz Vojvodine u Partizan, imao je istu želju i odličan tim, sa glavnim pojačanjima baš iz novosadskog superligaša (Škuletić, Vulićević), ali se dogodilo da Vojvodina baš posle njihovog odlaska osvoji svoj istorijski trofej Kupa Srbije, a da Nikolić sa Partizanom ostane praznih šaka u trci sa Crvenom zvezdom za šampionsku titulu.

Ipak, usledila je Nikolićeva uspešna jesen sa Partizanom. Izboren je plasman u Ligu Evrope, a u domaćem prvenstvu je klub iz Humske stekao velikih šest poena prednosti, uz plasman u polufinale Kupa Srbije, što crno-belima sve zajedno nije uspevalo u protekle dve sezone.

Međutim, dolaskom nove uprave, Nikoliću je odmah počela da se ''drma klupa'' i samo zahvaljujući velikoj podršci navijača, rukovodstvo na čelu sa Zoranom Popovićem nije Nikolića smenilo još zimus.

Ali, mladi stručnjak je pred sam početak prolećnog dela sezone ostao bez najboljih strelaca Škuletića i Lazovića, pa je i potpredsednik Milorad Vučelić tada priznao da je tim potezima uprave ''titula stavljena na kocku''.

Sada Vučelić priča drugu priču, tvrdi da Marko Nikolić ne može da očekuje podršku uprave bez željenih rezultata...

Bilo kako bilo, za danas je bila najavljena sednica najužeg klupskog rukovodstva, tačnije Sekretarijata kluba, ali zbog sprečenosti predsednika Popovića i potpredsednika Tumbakovića, ona nije održana, već je odložena za sutra.

Brojni mediji su tokom prepodneva spekulisali da je dolazak Zorana Milinkovića iz Voždovca već ''gotova stvar'', ali izgleda da to baš i nije tako.

U svakom slučaju, neizvesnost će trajati do srede, kada će biti doneta konačna odluka, a možda se u međuvremenu u igri pojavi još neko ime. Poput Miroslava Đukića, na primer...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke