Partizan sklapa tim za Evropu, nastavlja se serija potpisa!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.05.2020.
11:26
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Uskoro još jedan potpis u Humskoj.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Krajem ove nedelje nastavlja se takmičenje u Linglong Superligi Srbije, a do tada Partizan bi već trebalo da potpiše novi ugovor sa još jednim igračem.

Prema saznanjima ''Žurnala'', crno-beli će u svojim redovima na duži rok zadržati desnog beka, po potrebi i štopera Nemanju Miletića.

Dvadesetdevetogodišnji defanzivac je u Partizan stigao pre tri godine iz belgijskog Vesterloa i od tada je nezamenjiv u prvoj postavi crno-belih, iako se u tom periodu promenilo nekoliko trenera ekipe iz Humske.

Ugovor mu ističe u junu 2021, ali crno-beli žele da ga ovog leta zadrže novim, dugoročnijim ugovorom.

Pomenuti izvor navodi da bi potpis trebalo da se dogodi tokom ove nedelje, dakle pre nastavka sezone i utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana u subotu u Humskoj.

Podsetimo, Partizan je tokom pauze zbog pandemije već produžio ugovor sa štoperom Bojanom Ostojićem, a pre nekoliko dana je potpisan i profesionalni ugovor sa mladim vezistom Nikolom Čolićem, koji će u avgustu postati punoletan.
-
Bundesliga


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Tuesday, 26.05.2020
13:27

Cela nema losu partiju i uvek je 100 posto tu za tim.Iskreno,ako sledece sezone dodje do smene na golu i ako Stojke bude na klupi jedini fudbaler koji je zasluzio da bude kapiten je Miletic!Dugo je u klubu,uvek daje sve od sebe i uvek je tu kao podrska svojim saigracima,deluje kao dobar vodja i uzor.